Tontin raivausta

Mäntsälässä sijaitseva tonttimme  on taajaman ulkopuolella. Se tarkoittaa sitä, että tontin vähimmäiskoon on oltava 3000 m2, jos tontille tulee kunnallistekniikka ja 5000m2, jos tarvitaan oma kaivo. Meidän tontille kunnallistekniikka tulee, joten tontin koko on jotakuinkin sen 3000m2. Maata on ihan kiitettävästi ympärillä.

tontti

 Koska tontti on suuri, metsän raivaus ottaa oman aikansa. Tähän mennessä olemme kaataneet suurimman osan puista ja keränneet ja polttaneet suurimman osan risuista. Seuraavaksi vuorossa on loppujen risujen kerääminen ja polttaminen sekä muutamien puiden kaataminen talon kohdalta. Loppusyksystä tontti on tarkoitus kuoria kevättä varten, jolloin varsinainen talonrakennus alkaa.

kokko

Olemme tainneet olla raivaushommien kanssa aika ripeitä, sillä olemme saaneet kuukaudessa paljon aikaiseksi. Ystävämme sanoivat, että heiltä meni tontin raivaamiseen neljä kuukautta…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s