Asemapiirroksen päivitys

Ehkä jotkut kaikkein tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet, että blogin aloituskuva on päivittynyt uuteen versioon asemapiirroksesta. Uuteen asemapiirroskuvaan on tehty päivityksiä saunan asemointiin sekä otettu kokonaan uutena mukaan autotalli.

Asemakaava

Tämän kuvan pohjalta tontilla on tänään aloitettu maanmuokkaustyöt. Muutamia kaivurikuvia löytyy jo blogin Facebook-sivuilta ja lisää juttua on tulossa myöhemmin tällä viikolla. Lisäsin myös aloitusvalikkoon kohdan Suunnitelmakuvat, johon päivitän kaikki suunnittelukuvat, kunhan ne valmistuvat.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s