Tontilla tapahtuu taas

Tällä viikolla tontin ulkonäössä ja koko projektin etenemisessä tapahtui merkittävä muutos, sillä maanmuokkaustyöt alkoivat. Kylältä tuttu kaivurimies ilmestyi tontin laitaan uutuuttaan hohtavan pikku kaivurinsa kanssa maanantaiaamuna sovittuun aikaan ja aloitti hommansa. Kahden päivän aikana hän sai kuorittua talon kohdalta päälimaat pois ja kallion esille. Tiistaina iltapäivän päätteeksi hän muokkasi meille vielä raksatien. Nyt pääsemme autolla ihan omaan pihaan saakka. Hieno tunne!

Maanantain touhut

kollaasi 1

7 8

9 1013

kollaasi 2

ti 3Tiistain touhut

kollaasi 3

k4

k2

k1

k3k5

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s