Pölkkylattia ihastuttaa

Monet sisustuslehdet ja -blogitkin ovat pullollaan kuvia betonilattioista.  Meitä trendikäs materiaali ei oikein säväytä. Itse asiassa olen betonin suhteen vähän skeptinen, koska olen huolissaan sen ergonomiasta. Pitkään tanssia harrasteena minulle on aina paukutettu päähän, että lattian pitää joustaa jalan alla. En usko, että kymmenien vuosien tassuttelu kovalla betonilattialla on hyväksi jaloille. Siitä syystä meille on tulossa perinteinen parketti.

Olemme pohdiskelleet, että parketin rinnalle olisi kiva tuoda joku mielenkiintoinen lattiaratkaisu. Tähän mennessä emme ole vielä keksineet, mikä se voisi olla. Kunnes pari viikkoa sitten vierailimme Fiskarsissa erään puuverstaan kellarissa. Siellä se oli, pölkkylattia nimittäin.

Ihastuimme pölkkylattiaan ensisilmäyksellä. Sellainen on ehdottomasti saatava eteiseen  ja saunaosaston yhteyteen tulevaan pukuhuoneeseen. Pölkkylattia on ihan mahtava, koska siinä on luonnetta ja jollain tavalla arvoituksellisuutta. Ja ajatelkaa, tuo kuvissa näkyvä tummempi lattia on 1800-luvulta! Se kätkee sisäänsä monenmoisia salaisuuksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s