Sisustusinnostusta

Innostuin viikolla lueskelemaan muiden bloggareiden pitäimiä rakennusblogeja, jotka ovat huisin mielenkiintoisia ja inspiroivia. On hienoa, että kokeneemmilta tekijöiltä voi oppia uutta näin verkon välityksellä. Blogeista havaihduin miettimään meidän talon sisustusta, sillä monessa blogissa sitä oli pohdittu jo aika varhaisessa vaiheessa. Itse en ole tähän mennessä miettinyt sisustusta kovinkaan aktiivisesti, koska se ei ole tuntunut vielä ajankohtaiselta. Huonekalujen sijoittelu taloon on lähinnä muhinut päässä ja odottanut oikeaa hetkeä.

Nykyiset huonekalut

En ole stressannut sisustuksesta luultavasti sen takia, että minulla on ollut jo useamman vuoden aika vakiintunut maku sisustuksen suhteen. Kuvasta näkyy, millaisia huonekaluja olemme tähän mennessä keräilleet. Meillä löytyy aika paljon funkkistyylisiä kaappeja, lipastoja ja pöytiä, joiden väri ja muoto miellyttävät silmää. Funkkistyyliä taitaa edustaayhteensä 6 eri huonekalua, mikä on aika hyvin 49 neliöisessä kaksiossa. Selkeä suosikki siis. : )

Viime kesänä hankimme funkkishuonekalujen rinnalle uuteen vuokra-asuntoomme ensimmäisen kunnon sohvan. Etsimme sopivaa todella pitkään, mutta viimein sellainen löytyi Vepsäläiseltä. Sohvamme on suomalainen Shapes (kuvassa ylävasemmalla) ja malli Note. Sohvamme värimaailma noudatteelee aika pitkälle kuvassa olevan sohvan väritystä, mutta meillä sohvan jalat ovat enemmän 50-lukulaiset. Lisäksi hankimme Vepsäläiseltä sohvan yhteydessä String-hyllykokonaisuuden (kuvassa String Pocket). Se on yksi lempihuonekaluistani ja täydentyy taloon uusilla osilla. Lampuista meillä on tällä hetkellä olohuoneen puolella sekä Kartellin Fly että Artekin A330S.

Sisustajana olen sellainen, että kun kotiin pitäisi hankkia jokin uusi huonekalu, sulattelen ja makustelen asiaa pitkään. Pohdin ja syvennyn ja vasta kun juuri oikea osuu kohdalle, teen ostopäätöksen. Tästä syystä meillä ei ole vieläkään (noin 4 vuoden jälkeen!) makuuhuoneessa kattovalaisinta eikä päiväpeittoa! Okei, päiväpeittoasia on vaan jäänyt roikkumaan. Hyvin ollaan pelkällä viltillä pärjätty. : ) Hyvä puoli pohdiskelussa on se, että kun viimein päädyn lopulliseen ratkaisuun, tiedän että pidän siitä varmasti vielä usean vuoden jälkeenkin.

Talon suhteen minulla on aika selkeä visio sisustuksen värimaailmasta ja uskon, että huonekalutkin löytävät helposti oman paikkansa. Minulla on sellainen olo, että kaikki tavaramme asettuvat kyllä taloon omille paikoilleen eikä minun tarvitse asiaa edes yltiöpäisen paljon miettiä etukäteen. Sisustuksenkin suhteen mennään siis aika rennolla mielellä eteenpäin.

P.S. Listailin muiden pitämiä, erittäin mielenkiintoisia rakennusblogeja tämän blogin sivupalkkiin. Suosittelen tutustumaan niihin. Löydät blogit täältä tai klikkaamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa lista-ikonia. Lista-ikonin takaa löydät myös muun muassa meidän esittelyn.

4 vastausta artikkeliin “Sisustusinnostusta

  1. Suvi

   Tämä Note on saanut hurjasti kehuja monilta vierailtakin siitä, että sohvalla on mielettömän hyvä istua. Sen lisäksi siis, että sen ulkonäkö on todella kaunis ja sulavalinjainen. Meillä on kuvasta poiketen kolmijakoinen istuinosa. Ja tässä on muuten hyvin tilaa imuroida alta! 🙂

   Tykkää

 1. elinah

  Hei osaatko sanoa, mistä/minkä merkkinen tuo sininen tuoli on? Meillä on samanlainen tuolla varaston perukoilla ja olen harkinnut sen kunnostamista, joten ihan mielenkiintoista olisi tietää. 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s