Rakennuslupa, check!

Talosuunnitelmat saivat helmikuun loppupuolella ja maaliskuun alussa väistyä talvilomien ja yksien kolmekymppisten tieltä. Nyt on kierretty yhdessä ja erikseen Berliinin ja Lontoon kadut sekä lasketeltu Pyhällä talvisissa maisemissa vielä viimeiset laskut ennen kevättä. Meidän puolestamme lämpö ja sen mukana raksailu saa vihdoin tulla. : )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tämä on meiltä kotoa. : )

Taloprojekti eteni aimo harppauksen eteenpäin noin viikko sitten, kun saimme rakennusluvan. Jes! Täytyy kyllä antaa kaikki pisteet Mäntäsälän kunnalle, joka käsitteli lupahakemuksemme kahdessa päivässä! Ensi viikolla käydään hoitamassa pankissa loput laina-asiat ja laittamassa kuntoon lainhuudatukset. Meillä oli tontin kauppakirjassa sellainen ehto, että kauppa purkautuu, jos emme saa rakennuslupaa. Nyt sekin on siis kunnossa, ja tontti voidaan vihdoin lohkoa.

Perjantaina Tommi käy katseloimassa louhintaurakoitsijan kanssa, mitä tontilla tarvitsee räjäyttää. Toivomme, ettei kovinkaan paljon. Sitten kun louhinta on saatu hoidettua, pääsemmekin jo valamaan perustuksia. Eli ihan kohta päästään tositoimiin. Vitsit miten jännittävää! Ollaan ihan innoissaan. : )

2 vastausta artikkeliin “Rakennuslupa, check!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s