Viikonloppukuulumisia

Jos pitäisi sanoa, milloin meidän raksaprojekti fyysisesti alkoi, niin sanoisin, että viime viikonloppuna: merkkasimme oikein ajatuksella talon paikan ja korot louhijalle, joka tulee tällä viikolla posauttamaan kalliot. Päätimme samalla siirtää taloa hieman keskemmälle tonttia, jotta enää ei tarvitsisi kaivaa maata ja toisaalta myöskään räjäyttää niin paljon.

Janne

molemmat
Sähköfirman edustajan kanssa katselmoitiin, mistä sähköt vedetään tontille.

Käytännössä merkitsimme ensin talon vanhalle paikalleen merkkausnauhoilla, ja sen jälkeen siirsimme nauhoja kaksi metriä keskemmälle tonttia. Tarkkaa hommaa, kun kaikki mitat pitää saada täsmäämään. Yksi kulma oli kivasti kallionrakoon muodostuneessa lätäkössä, johon meikäläinen joutui kahlaamaan. YÖK!

Kaikki rakennukset asettuivat kuitenkin paljon paremmin tontille siirron ansiosta. Saunakaan ei ole enää ihan metsän reunassa, vaan juuri arvoisellaan paikalla talon rinnalla. Oli muuten pakko käydä testaamassa, miltä löylyt omassa saunassa tuntuvat. Erityisen hyvää oli toimiva ilmanvaihto. Ei loppunut happi kesken. ; D

Saunassa

Tällä viikolla tosiaan louhija pääsee hommiin, ja pääsiäisenä on tarkoitus sahata lautoja perustuksia varten ja rakentaa jo perustuskehikoita. Hieno tunne, kun vihdoin pääsee likaamaan kädet oikein kunnolla. Tätä on odotettu! : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s