Raksaviikko 2

Pääsiäinen toi mukanaan kauan kaivattuja raksapäiviä. Saatiinkin hommat oikein kunnolla  käyntiin, sillä nikkaroimme viikonlopun aikana anturamuotit valmiiksi.

PicMonkey Collage

Louhinnan piti alkaa jo viime viikolla, mutta edellisen työmaan venyttyä odottelemme edelleen sen alkamista. Onneksi aikataulujen venyminen ei vaikuttanut pääsiäisen suunnitelmiin, vaan pystyimme aloittamaan anturamuottien teon.

Perjantaina kannettiin ja kärrättiin puutavaraa pakukaupalla anoppilaan, sirkkelöitiin lautoja ja paukuteltiin muotteja kasaan naulapyssyllä. Sama touhu jatkui lauantaina. Kaikkea hauskaa sitä oppiikin tässä itse tehdessä. En ollut koskaan aikaisemmin käyttänyt naulapyssyä, mutta nytpä ollaan tutut senkin kanssa. : )

Loppujen lopuksi muottien teossa meni noin puolitoista päivää. Oli niin mukava vihdoinkin touhuta oikein kunnolla ja nähdä samalla homman edistymisen. Säästimme myös pitkän pennin siinä, ettei meidän tarvinnut juurikaan maksaa lautatavarasta ja kasasimme muotit itse. Jokainen kymppi ja satanen säästöä on kotiin päin. : )

muokattu 3

2 vastausta artikkeliin “Raksaviikko 2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s