Tää menee kaikille parhaille naapureille

Viime viikonloppuna raksailut jäivät vähemmälle, kun vietimme tulevalla kylällämme yhteensä 240-vuotissynttäreitä eli kahdeksan kylänmiehen ja -naisen 30-vuotispäiviä. Juhlat olivat todellinen succès, mutta nyt on kyllä pakko hehkuttaa, että huikeita juhliakin huikeampaa ovat meidän tulevat naapurit!

tyypit

Alun perin päätökseemme talon rakentamisesta ja maalle muuttamisesta vaikutti todella paljon tieto siitä, että meillä on kylällä jo valmiiksi tuttuja ja että ystävämme asuvat naapurissamme. En usko, että olisimme ikinä lähteneet pois Helsingin keskustasta, jos vaihtoehtona olisi ollut paikka, josta emme tunne ketään. Ystäviemme ansiosta uskalsimme siis tehdä päätöksen tontin ostamisesta.

Vaan vähänpä tiesimme siitä, miten mahtavaa porukkaa kylällä asuu! Tommi on pyörinyt tulevissa kotimaisemissamme jo ihan nuoresta pojasta saakka ja minäkin jo vuosikymmenen, mutta tuleva naapurustomme on muotoutunut nykyisenlaisekseen vasta ihan muutamien viime vuosien aikana. On ollut ihan mieletöntä huomata, miten mahtavia tyyppejä kylälle on muuttanut ja miten he ovat ottaneet meidän osaksi yhteisöään jo nyt. Tästä osoituksena mm. nuo kyläläisten kesken järjestetyt synttäribailut.

Mahtavat naapurimme ovat suurin syy siihen, että en itse millään malttaisi odottaa talon valmistumista, vaan voisin jo oikein mielelläni muuttaa kylälle asumaan. Naapurimme ovat myös suurin syy siihen, että tunnen jo nyt muuttavani kotiin. He ovat suurin syy siihen, että tunnen olevani osa jotain tärkeää. Siksi tää kirjoitus menee kaikille parhaille naapureille. Olette ihania ja tärkeitä. Pus och kram!

4 vastausta artikkeliin “Tää menee kaikille parhaille naapureille

 1. Essi // Koti rakennetaan tunteella

  Naapurit on kyllä tärkeitä. Ja meillä on melko samanmoinen tunnelma. Uudet naapurit, sekä nyt rakentavat, että jo aiemmin alueelle rakentaneet ovat ihan mahtavia tyyppejä! Yksi iso syy, miksi alue tuntuu jo nyt kodilta 🙂 Ihanaa, että teillä on noin hyvä porukka 🙂

  Tykkää

  1. Suvi / Ripaus unelmapulveria

   Johonkin yhteisöön kuuluminen on kai aika perustavanlaatuinen tarve ihmisellä. Onhan niin asuttu iät ja ajat. Nyt ymmärtää itsekin, miten suuri merkitys sillä on. Kaupungissa on kuitenkin loppujen lopuksi aika yksinäistä, vaikka olisikin paljon ystäviä ympärillä. Tai oikeastaan kaupungissa sen yhteisön luominen on huomattavasti paljon vaikeampaa, se ei tule ikään kuin luonnostaan.

   Ihana kuulla, että myös teitä on onnistanut naapureiden suhteen. : )

   Tykkää

  1. Suvi / Ripaus unelmapulveria

   Se on suuri onni. : ) Mukavaa kuulla, että myös teillä on käynyt hyvä tuuri. : ) Tiiviiksi yhteisöksi kasvaminen vaatii aikaa ja yhteisiä illanistujaisia, joten nyt vaan järkkäilemään grillibileitä naapureiden kanssa. : )

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s