Huonekortti: Vieras-wc

Työhuoneen vieressä eteisen yhteydessä sijaitsee vierasvessa. Myös sen kokoa hieman muutettiin niin, että se on nyt kahden neliön kokoinen. Muihin wc-tiloihin olen suunnitellut raikasta ilmettä ja vaaleita värejä, mutta vierasvessan tunnelmasta tulee rouheampi ja värityksestä huomattavasti muita wc-tiloja tummempi. Sisustuksen ja ilmeen inspiraationa on toiminut tuparilahjaksi saamamme taulu Mona Lisasta.

Taloomme ei muuten ole tulossa ollenkaan betonia, mutta vierasvessan rouheaan ilmeeseen se sopii. Betonia on tarkoitus käyttää vierasvessassa seinässä tähän tapaan (en ole ollenkaan vielä selvittänyt, miten se todellisuudessa onnistuu!):

Tässä inspiskuvassa on materiaalien osalta muutenkin hyvin paljon sitä tyyliä, jota vierasvessassa tullaan käyttämään; betonin lisäksi tästä kuvasta kopioidaan sisustukseen mustat laatat. Itse asiassa tässä kuvassa on aika kiva laatoituskin, mutta luulen silti,että ainakin lattiaan laitetaan mustia kuusikulmiolaattoja. Musta laatoitus on myös luonteva jatkumo työhuoneen mustalle seinälle.

Sisustuksellisesti alla oleva, Karoliinan blogista bongaamani, viime vuoden asuntomessuilta napattu kuva vastaa parhaiten visiotani. Siinä on tyylillisesti jotain samaa, mitä meille on tulossa. Peilin kehykset esimerkiksi muistuttavat paljon Mona Lisa -taulumme kehyksiä, joista koko idea materiaalivalintoihin ja sisustukseen alun perin lähti. Tykkään myös tämän wc:n mustista kaapeista, jotka meille on tulossa Midon mallistosta.

Tässä Midon kalusteratkaisuja. Meille on siis tulossa suunilleen jotain tällaista, mutta mustana.

4 vastausta artikkeliin “Huonekortti: Vieras-wc

 1. Essi // Koti rakennetaan tunteella

  Ihania fiiliskuvia, hyvin samanlaisia kun olen itse kerännyt pinterestiin 🙂 Me ollaan myös jo pyöritelty laattavaihtoehtoja ja nyt tällä hetkellä vaikuttaa siltä että ollaan niiden suhteen aika tylsiä. Ei siis irroitteluja eri tilojen välillä vaan yhtenäinen linja läpi kaikkien. Saa nähdä alkaako ajan kanssa tylsistyttämään 😉 Mutta eipä niitä valintoja olla vielä tehty, se tuleekin olemaan vaikeaa tälle hyvin päättämättömälle ihmiselle… 😀

  Tykkää

  1. Suvi / Ripaus unelmapulveria

   Kiitos! : ) Olikos sulla linkattuna Pinterest-tili johonkin blogin kulmaan? Olis kiva käydä tsekkailemassa muidenkin kuvia, jos niistä saisi vaikka uutta innostusta.

   Oon ite ajatellut edetä sisustuksen kanssa niin, että muodostan lähekkäisistä /loogisesti yhteen kuuluvista tiloista kokonaisuuksia. Kuten nyt tästä työhuone&vierasvessa-kokonaisuudesta. Meillä siis kylppärit ja vessat tulevat vähän eroamaan toisistaan tyylillisesti, mutta sopivat sitten yhteen viereisten tilojen kanssa. : ) Tällä tavalla saan toivottavasti toteutettua kaikki haaveet ja suunnitelmat.

   Tykkää

  1. Suvi / Ripaus unelmapulveria

   Samanlaisia suunnitelmia siis. : ) En itse oo tosiaan yhtään perehtynyt, miten tuo betoniseinä onnistuu ja mitä se kustantaa, mutta tällä hetkellä mennään tuollaisilla suunnitelmilla. Katsotaan sitten tuleeko budjetti vastaan. : )

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s