Raksaviikko 13

Viime viikolla hommat edistyivät hienosti Tommin loman ja juhannuksen vapaapäivien ansiosta. Pääasiassa viime viikolla viimeisteltiin talon slammaus sisältä ja ulkopuolelta ja vedettiin vesi-, jätevesi- ja radonputkia muurien läpi.

raksa5

raksa4

raksa3

Juhannuksena ehdin aloittaa jo talon eristämisen styroksilla. Harmi, että emme lukeneet ihan riittävän tarkkaan ohjeita ja meidän piti ottaa osittain styroksit irti sunnuntaina putkien tiivistämistä varten. Onneksi tuosta ei koitunut kovin suurta ylimääräistä vaivaa.

Tommi sai laitettua tallin patolevyt alkuviikosta paikalleen, joten Tommi ja naapurimme S aloittivat viikonloppuna tallin täyttämistä. Me muut nautimme viiniä sisätiloissa, kun Tommi lapioi maata viemäriputkien alle vesisateessa. : / Duunia on painettava, oli keli mikä tahansa.

raksa6 raksa1

Tällä viikolla eristäminen ja täyttäminen jatkuvat. Talon ympärille kaivetaan myös salaojat. Olen itse vielä tämän viikon töissä ja sitten minäkin pääsen ihan kokopäiväisesti raksalle töihin. Hassua muuten, että puhun vielä täysin tontista ja kaikki huomauttavat minulle koko ajan, että nyt pitää puhua jo raksasta. Kamalan vaikea tottua, vaikka muut ovat kyllä oikeassa. Raksahan se on ollut jo vähän aikaa. : )

2 vastausta artikkeliin “Raksaviikko 13

  1. Niina // Villa Atrapp

    Itsekin puhun suurimmaksi osaksi tontista vaikka raksa se on. Kuinkahan kauan sitten kotia sanoo raksaksi 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s