Mikä sisustustyyli kuvaa sinua parhaiten?

En ole oikein koskaan osannut luokitella sisustyyliäni mihinkään kategoriaan. Nyt talon materiaalivalintoja ja sisustusta pohtiessani olen todennut, että sisustusmakuni taitaa sittenkin kuulua valtavirtaan. Tai ainakin pidän kovasti monen kanssabloggarin sisustusvalinnoista. : )

sisustus

Eniten silmääni miellyttää skandinaavinen niukkuus. Tämä on ehkä osittain peräisin myös luonteestani, sillä en ollenkaan tykkää tavarapaljoudesta tai kotiin velvollisuudentunteesta hamstratuista tavaroista. Pyrin siihen, että säilytän ainoastaan minulle aidosti iloa tuottavat tavarat. Muut joutavat kierrätykseen (voit lukea lisää aiheesta tästä siivousta käsittelevästä kirjoituksestani).

Toisaalta tykkään rosoisuudesta ja siitä, että saan rikkoa totuttuja kaavoja. En pystyisi pysymään vain skandinaavisen niukassa linjassa, vaan minun on saatava sisustaa omalla tavallani. Rakastan esimerkiksi 50-lukulaisia funkkishuonekaluja, joissa on ihanaa lämpöä ja vanhanajan tunnelmaa. Ehkä jopa hiven romanttisuutta. Rosoisuutta puolestaan tuo ripaus punkia – sisälläni asuu pieni kapinallinen, jonka on senkin saatava siivunsa sisustuksesta. : ) Ehkä sisustustyylini kuvaus voisi olla skandinaavinen ja skandinaavinen muotoilu yhdistettynä 50-lukulaiseen funkkikseen ripauksella punkia.

Koska kategorisoiminen on järjestyksenomaiselle luonteellinen kuin hunaja ampiaiselle, koostin teille sarjan sisustustyylejä. Mihin kategoriaan sinä kuulut?

Skandinaavinen

Romanttinen

Runsas

Itämainen

Teollinen

Art Deco

P.S. Tämä tyttö hipsii nyt lomille. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s