Raksaviikko 14

Hui hai, viikot vierii niin vauhdilla, ettei perässä meinaa pysyä.  Raksalla päivät venyvät 12-tuntisiksi, eikä iltaisin ole oikein ollut puhtia päivitellä blogia, joten aika monen viikon kuulumiset ovat jääneet rästiin. Pahoittelut siitä! Jotta pysyisin itse joten kuten perässä siinä, mitä kaikkea on kolmen viikon aikana ehtinyt tapahtumaan, kirjoitan raksaviikoista takautuvasti. Ensimmäisenä on vuorossa juhannuksen jälkeinen viikko eli raksaviikko 14.

2.6

Tommi oli ehtinyt aloittaa lomansa jo viikkoa ennen juhannusta, mutta itse olin töissä vielä juhannuksen jälkeisenkin viikon. Sillä aikaa, kun minä istuin toimistossa, tontilla ehti useampien käsiparien ansiosta tapahtua vaikka mitä: tontti lohkottiin viimeinkin ja perustukset ja putkitukset valmistuivat täyttöjä varten.

Pääsiassa raksaviikko 14 kului edellisen viikon tapaan erilaisten putkien asentelussa. Tommi ja appiukko vetivät perustuksiin vielä viimeisiä vesi- ja viemäriputkia, asensivat paikalleen radonputket ja kaivoivat salaojaputket talon ympärille. Myös perustusten viimeiset styroksoinnit ja talon ja autotallin patolevytykset saatiin valmiiksi.

2.7
Alakerran ylempi taso melkein valmiina täyttöjä varten.
kollaasi4
Alakerran alataso valmiina täyttyöjä varten.

Kun salaojaputket oli asennettu, pääsimme laittamaan paikalleen routaeristeet sekä autotallin että talon ympärille, minkä jälkeen niiden päälle laitettiin vielä soraa suojaksi. Kaivoimme salaojaputket lapiolla ja voin sanoa, että lapioimista parempaa kokovartalotreeniä ei kyllä ole! Selkä ja kädet olivat kovilla. Seuraava trenditreeni voisikin hyvin olla joku tuotteistetumpi versio ”Raksatreenistä”. Se voisi sisältää mm. lapioimista, halonhakkuuta ja erilaisten painavien asioiden, kuten harkkojen, kantamista. Myyntivalttina voisi olla takuuvarmasti kasvavat voimat (ja ruokahalu!) ; D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s