Raksaviikko 17

Viime viikko oli tehokas siitä huolimatta, että karkasimme loppuviikosta kolmen päivän lomalle ja Porin Jazzeille. Olin odottanut koko kevään suosikkini Jessie J:n keikkaa, eikä hän kyllä pettänyt odotuksia. Myös Paloma Faith ja Emeli Sande säväyttivät. Meillä kävi muuten ihan älyttömän hyvä tuuri ilmojen kanssa, sillä perjantaina Porissa paistoi aurinko illalla pilvettömältä taivaalta ja lauantaina, kun kotimatka alkoi, vettä tuli taivaan täydeltä.

autotalli
Autotalli odottelee kattotuoleja.

Ennen lomaa ehdimme kuitenkin saada aika paljon aikaan alkuviikosta. Keskityimme pääasiassa talon putkitöiden viimeistelyyn, saunan perustusten työstämiseen ja talon alakerran alemman tason alajuoksujen paikalleen laittamiseen. Ennen reissua saimme jopa vielä pystytettyä talon etuseinän runkopuut. Meillä oli jälleen apuvoimia nostamassa puita paikalleen. Yksin emme olisi onnistuneet, joten iso kiitos kaikille apureille! : )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sauna on slammattu, patolevyt asetettu paikalleen ja styroksit leikattu oikean kokoiseksi. Vain salaojat puuttuu.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ennen alajuoksujen tekemistä talo näytti tältä. Nyt näkymä on jo ihan erilainen, kun alakerrassa on puita pystyssä vaikka kuinka paljon. : )

kuva 2

Nyt ollaankin sitten viimein ajantasalla näiden kuulumisten kanssa. Olipa muuten vaikea muistella ihan vaan muutaman viikon taakse, kun niin paljon on ehtinyt tapahtua. Kuvatkin taitaa olla ihan epäjärjestyksessä, mutta eipä tuo kai haittane. : ) Seuraavaksi lupaan kirjoittaa muusta kuin raksaviikoista, kuten esimerkiksi Asuntomessujen hiteistä ja hudeista. : )

2 vastausta artikkeliin “Raksaviikko 17

 1. Karolina//Koti-Blogi

  Kun on edessä pitkä projekti niin hyvä on pitää huolta levosta ja tasapainottaa hauskuudella 🙂 Lomat antaa aina tsemppiä – eikä sitä taida muutoinkaan puuttua jos hommat hyvin etenee.

  Raksailoa myös sinne teille!

  Tykkää

  1. Suvi / Ripaus unelmapulveria

   Kiitos! Kyllä me aika hyvällä meiningillä ollaan jaksettu painaa, vaikka ei ollakaan paljon lomailtu. : ) Ehkä myös se on auttanut, ettei tänä kesänä ole oikein ilmojen puolesta tuntunut kesältä. Ei ole harmittanut niin paljon, että olisi jäänyt kesätekemiset välistä. : )

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s