Raksaviikot 18 ja 19

Neljä vuotta sitten tätä samaista päivää vietettiin tällaisissa tunnelmissa. : ) Oli aivan ihana sää ja niin ihanat juhlat, että rinnassa helkähtää vieläkin, kun ajattelee, miten lämmin ja avoin tunnelma, mieletöntä ohjelmaa ja upeita ystäviä ja perhettä olikaan kokoontunut viettämään elämämme tärkeintä päivää kanssamme.

häät

SR5_1293

Tänään on puolestaan tällaiset tunnelmat. : ) Ihan mielettömät nekin. Välillä on ihan pakko nipistää itseään, että tapahtuuko tää kaikki ihan oikeasti meille. : )talon runkoParin viime viikon aikana ollaan siis saatu talon runko pystyyn, kattotuoleja kannatteleva teräspalkki hitsattua paikalleen ja yksi kattotuoleja kannatteleva väliseinä pystyyn. Myös olohuoneen isoja ikkunoita on ehditty alkaa valmistelemaan. Niihin tulee ns. lasielementit eli ei valmiita ikkunoita, joten ne tehdään hieman eri tavalla. Kirjoitan niistä tarkemmin sitten, kun ne on saatu valmiimmaksi.

kollaasi2

talo takaa

Lisäksi talon sisään ja ympärille on pystytetty aika paljon telineitä, jotta voimme alkaa kiinnittämään tuulensuojalevyjä runkoon. Tällä hetkellä talosta ei oikeastaan saa edes hyvää kuvaa, kun telineitä on joka paikassa.

kollaasi1

Seuraavaksi tarkoituksena on laittaa taloon kattotuolit, alkaa valmistelemaan katon tekemistä sekä kiinnittää seiniin tuulensuojalevyt. Appiukon vuorotteluvapaa loppuun elokuun jälkeen, joten kiirettä pitää, että meillä on vesitiivis talo ennen syksyä.

Hääkuvat: Sakari Röyskö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s