Ideat talteen Potius Isokivestä

Toinen hehkuttamisen arvoinen kohde Asuntomessuilla oli mielestäni kohden numero 16A, Potius Isokivi. Kohde kiehtoi minua, sillä vaikka pidin sen monista sisustusvalinnoista, en välttämättä ottaisi niitä omaan kotiini. Ristiriitaisuus teki Potius Isokivestä tosi mielenkiintoisen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kohteen keittiön mustat kaapistot ja vaalea marmorinen pöytätaso olivat todella hyvännäköinen yhdistelmä! En kuitenkaan valitsisi marmoria omaan keittiöön sen huokoisuuden vuoksi. Esimerkiksi punaviini tai soijatahrat jämähtävät marmoriin, sillä materiaali ”imaisee” värin itseensä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ole oikein päättänyt, mitä mieltä olen kultaisista hanoista. Potius Isokiven tyyliin ne kuitenkin sopivat tosi hyvin. Kylppärin laatat ovat muuten ihanan väriset!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Työhuoneen musta seinä on meidänkin suunnitelmissa, joten oli hauska nähdä se käytännössä. Hyvältähän se näyttää – edelleen. : ) Hieno yksityiskohta ovat mustat valokatkaisimet. Sellaista asiaa en ole omissa suunnitelmissani huomannut ottaa huomioon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaatehuone oli Potius Isokivessä sisustettu ihanan ilmavasti. Jäin vaan miettimään, että riittävätkö pelkät alalaatikot kahdelle ihmiselle.. Toisella puolella taisi kyllä olla lisätilaa. Muutenhan vaatehuone oli kohteessa yleellisen tilava.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kodinhoitohuoneesta otin heti ideoita talteen omaan taloon roppakaupalla. Meillä kodinhoitohuonneen kalusteet asemoidaan mitä luultavimmin samalla tavalla kuin alla olevassa kuvassa. Ennen käyntiä Asuntomessuilla pohdin kovasti kulman kohtaloa, joka oli ratkaistu Potius Isokivessä jättämällä kulmasta kaappi kokonaan pois. En ollut tullut ajatelleeksi tätä vaihtoehtoa, mutta se menee ehdottomasti omalle idealistalle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saunan pukuhuoneen minimalistisuudelle en syttynyt. Mitä mieltä te olette?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

10 vastausta artikkeliin “Ideat talteen Potius Isokivestä

 1. Lyde

  Minä tykkäsin tuosta kohteesta myös, toisaalta siellä oli aika paljon samoja juttuja joita meille tuli itse valittua niin ymmärtäähän sen 😀 Meillä on muuten myös tehty niin, että mustilla seinillä pistorasiat ym on mustia!

  Tykkää

 2. Sannaliina

  Täytyy kommentoida tuohon kysymykseesi, että riittääkö tosiaan kaksi laatikostoa vaatteille. Kyllä riittää, jos siinä päällä on tuo tanko. Meillä ei ainankaan ollut mitään ongelmaa vastaavalla setupilla Helsingin asunnossamme. Itseasiassa sen jälkeen vaatemäärät ovat huvenneet vielä entisestään ainankin puolella. Mietinkin parasta aikaa mikskiköhän meille on rakennettu vaatehuone uteen tupaan 😀

  Tykkää

  1. Suvi / Ripaus unelmapulveria

   Mulle on itse asiassa käynyt ihan samalla tavalla! Oon laittanut ison omista vaatteista kiertoon ja meidän vaatehuoneeseen ei ole kyllä kovinkaan paljoa täytettä! : D Yleisesti ottaen ihmisillä on vaan paljon vaatteita, jotka tursuaa sieltä ja täältä. Mutta mitä vähemmän on säilytystilaa, sitä vähemmän kertyy tavaraa. Itse kannatan kyllä karsimista.

   En oo muuten ajatellutkaan, että tarvittaisiinkohan me ollenkaan vaatehuonetta, mutta nyt kun sanoit sen, niin ehkä ei! : D Toisaalta, onhan vaatehuone ihan ylellisyyttä. Vaikka vaatteita ei olisiakaan paljon. Jää enemmän tilaa kengille. : P

   Tykkää

 3. Satu / Koti Rinteessä

  Se oli myös mun suosikkikohde! Keittiö oli upea ja ruokailuryhmän voisin ottaa heti kotiini 🙂 Myös laatat, betoniportaat, hanat ja suihkut oli ihania! Paljon samoja elementtejä suunnitteilla myös omaan taloomme 🙂

  Tykkää

  1. Suvi / Ripaus unelmapulveria

   Luulen, että tässä kohteessa oli valinnat tehty pitkälti juuri tämän hetken trendien mukaan. Eikä siinä mitään. Itse mietin vain, että miten valinnat kestävät aikaa.. Mutta kivaltahan siellä näytti kaiken kaikkiaan ja rappuset oli kyllä ihanat. : )

   Tykkää

 4. N/TillinRaksa

  Tykkäsin myös, muttei ollut kuitenkaan lempparini. Villa Kapee vei voiton sisustuksen ja huolitellun pihan osalta. Ihan perus mustavalkoiset ratkaisut eivät sytyttäneet tällä kertaa. Ihmettelimme myös Potiuksen laattavalintoja noissa wc/suihkutilossa. Beiget (halvan näköiset) 10×10 laatat lattiassa mitkä eivät mitenkään menneet yksiin tummanharmaan/mustan ison seinälaatan kanssa?! Ei voinut kuin ihmetellä valintaa.
  Mutta se pitää sanoa, että kivasti olivat saaneet tilan tuntua kolmeen kerrokseen neliöihin nähden.

  Tykkää

  1. Suvi / Ripaus unelmapulveria

   Joo, ihmettelin itsekin laattavalintoja! En myöskään tykännyt yhdistelmistä. Seinälaatat olivat kauniit, mutta mielestäni kokonaisuus pilattu lattialaatoilla.

   Ja olet oikeassa siinä, että asunto oli todella tilavan tuntuinen neliöihin nähden.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s