Pikakuulumisia rakentajan arjesta

Täällä ollaan hengissä (ainakin toistaiseksi :-P), vaikka kuulumisia ei olekaan hetkeen kuulunut. Loppuvuoden kiireet ja tämä KAMALA PIMEYS verottaa sen verran voimia, ettei raksa ole edistynyt niin merkittävästi mihinkään suuntaan, että siitä olisi jotain raportoitavaa. Tommi on ollut myös kaksi edellistä viikkoa työmatkalla enkä yksikseni osaa tehdä raksalla oikein mitään. Siksipä matalalento on jatkunut. Poden myös edelleen jonkinasteista lattiakrapulaa jostain syystä..

Taidan kirjoittaa (ihan vaan itsellenikin muistiin) viikon päätteeksi vielä erillisen kirjoituksen raksakuulumisista, mutta sen verran voin kertoa, että pääasiassa olemme edelleen kasailleet telineitä sisäkaton tekemistä varten, siivonneet pihan talven tieltä ja kiinnittäneet erilaisia pressuja mm. saunan terassin ja sen alla lymyilevien ikkunoiden suojaksi.

Talon etuosaan on ilmestynyt neljä betoniblinttiä, joiden päälle tulee etuosan räystästä kannattelevat liittopilarit (kuvassa), samanlaiset kuin saunalle. Kerron myös niistä enemmän ja valokuvaan ne viikonlopun aikana. Pilarit nimittäin nostetaan tänään pystyyn. Jännittävää! : )

Sen jälkeen pääsemmekin vihdoin eristämään ja laittamaan ikkunoita paikalleen. Ujosti elättelen toiveita, että saisimme ikkunat ennen joulua paikalleen. Toivotaan parasta. : ) Mutta sellaisia pikakuulumisia tänne. Toivottavasti teille muillekin kuuluu pimeydestä ja kiireestä huolimatta hyvää. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s