Ihana valo!

Joulupäivät ovat pistäneet tänä vuonna parastaan, ja muutaman viime päivän aikana on ollut varmasti syksyn paras valo! Oli pakko käydä napsaisemassa myös talosta muutama valoisa kuva ja samalla fiilistellä, miltä olohuoneen isoista ikkunoista sisään tulviva aurinko oikein näyttää. Ja hyvältähän se näytti! : )

Olemme joulunpyhät ihan vaan levänneet, mikä on tullut kyllä ihan tarpeeseen. Nyt alkaa silti jo tuntumaan, että voisihan sitä jotain jo tehdäkin. : ) Huomenna jatkuukin rakennushommat täydellä teholla. Ihanaa päästä pitkästä aikaa oikein kunnolla hommiin. Meillä on huikeat 9 päivää aikaa pelkästään rakentaa. Jes! : )

P.S. Kiitos kaikille hormiäänestyksessä äänensä antaneille. Valkoinen hormi sai enemmän ääniä, mutta mietimme vielä Maijan kanssa, kumpi sopii kokonaisuuteen paremmin. Lopullista valintaa ei siis vielä ole tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s