Tervetuloa meille! – esittelyvideo

Jee, nyt on sen yllätyksen aika. : ) Tein teille nimittäin jo muutama viikko sitten esittelyvideon talosta, kun raksalla oli suht siistiä. Ainahan siellä on paljon tavaraa ja keittiötila on meillä esimerkiksi täynnä kaikenlaista kamaa, mutta älkää häiriintykö siitä. Älkää myöskään häiriintykö videon pienistä hassutuksista, kuten pauhaavasta radiosta ja siitä että sanon maalämpöpumppua ilmalämpöpumpuksi. : D Harjoittelen tässä samalla videon kuvasta ja editointia. : ) Seuraava on varmasti jo pikkuisen paremmin tehty. : )

Mutta pidemmittä puheitta, tervetuloa meille!

P.S. Pidämme tulevan viikonlopun ja alkuviikon talvilomaa, joten katsotaan saanko postattua tämän viikon raksakuulumiset ajoissa vai jäävätkö ne ensi viikon loppupuolelle. Mahtaavaa viikonvaihdetta kaikille jo etukäteen! : )

12 vastausta artikkeliin “Tervetuloa meille! – esittelyvideo

 1. Sannaliina

  Hauskaa nähdä miltä teillä siellä raksalla näyttää. Monesti oon miettinyt, että itsekin tekisin saman, mutta tuntuu, että raksalla on tosiaan aina semmonen sotku, ettei kehtaa ihan ketä tahansa päästä kyläilemään. Meillähän on jäänyt ihan täysin pohjakuvatkin laittamatta blogiin, joten pitänee tehdä video sitten viimeistään, kun päästään muuttamaan 🙂

  Ette muuten missään vaiheessa miettineet, että olisitte vuokranneet sieltä Mäntsälästä jonkun kämpän läheltä raksaa? Meillä ainankin se on ollut aivan super iso helpotus, kun raksalle on lyhyt matka. Töihin jaksaa aina matkustaa Helsinkiin.

  Tykkää

  1. Suvi / Ripaus unelmapulveria

   Kivaa! : ) Ja sanopa muuta! Yleensä ei meinaa kehtaa ottaa edes kuvia, kun pitäisi ensin siivota. Sitten sitä vaan räpsii menemään lopulta. ; D Odotan innolla, että teette videon teidän ihan pian valmiista talosta. : )

   Siinä vaiheessa, kun se olisi vielä aikataulujen puolesta ollut mahdollista, vuokraaminen tuolta suunnalta ei tullut mieleen. Ja kun se sitten tuli mieleen, ajateltiin ettei kukaan vuokraa alle vuodeksi meille kämppää, joten ei edes yritetty etsiä sellaista. Mutta tämä ratkaisu on nyt tähän väliin oikein hyvä. : )

   Liked by 1 henkilö

 2. Satu / Koti Rinteessä

  Hauska idea! Ihana video!! 🙂 Ja auttoi itse asiassa hahmottamaan teidän taloa huomattavasti paremmin. Vitsit miten huikean isolta ja korkealta teidän alakerta näyttää. Lisää näitä videoita 🙂

  Tykkää

  1. Suvi / Ripaus unelmapulveria

   Kiva, että tykkäsit! 🙂 Ajattelinkin, että auttaa varmaan hahmottamaan, kun sitä on muuten pikkuisen vaikea selittää noiden tasoerojen vuoksi. 🙂 Täytyy tehdä näitä aina aika ajoin, kun hommat etenevät. Ilme muuttuu taas, kun aletaan jossain vaiheessa rakentaa kakkoskerrosta. Vain olohuone jää siis noin korkeaksi.

   Tykkää

 3. Essi//Koti rakennetaan tunteella

  Olipas kiva video! Oli mennyt multa ihan ohi, mutta onneksi Satu vinkkasi 🙂 enpä ollut tosiaan tajunnut noita teidän tasoerojen kokoa! Mutta muuten näyttää juuri niin vaikuttavalta kuin ajattelinkin. Kaunista on ja hyvin raksamaista tässä vaiheessa, niinkuin kuuluukin 🙂 Kiva idea tuo video, osaisikohan sitä itsekin? Millä editoit?

  Tykkää

  1. Suvi / Ripaus unelmapulveria

   Jee, kiva että tykkäsit! : ) Macin omalla videoeditorilla editoin. Vedin kerralla purkkiin niin ei tarvinnut pätkiä videota. Kun ei voi editointitaidot nyt vielä kauhean briljantit ole, eikä siihen raksaamisen ohessa kauheasti kannata aikaakaan tuhrata! : D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s