Sauna edistyy hyvin – raksaviikot 45-46

Vihdoinkin olemme päässeet takaisin arkirytmiin lomien ja sairastelujen jälkeen. Otimme hiihtolomalla parin päivän irtioton, mutta harmikseni halailin puolet lomasta pönttöä vatsataudissa ja viime viikolla Tommi puolestaan poti flunssaa ja kuumetta parina päivänä. Siitäkin huolimatta, että molemmat viikot olivat rikkonaisia, olemme saaneet  edistettyä saunaa hyvin ja olemme aivan aikataulussa sen kanssa. Raksaviikot 45 ja 46 ovat siis viikot 8 ja 9. Kirjoitan viime viikosta omat kuulumisensa vielä erikseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hiihtolomaviikon loppupuolella otin itse vielä rauhallisesti voimia vieneen taudin jälkimainingeissa. Tommi ja appiukko suuntasivat talolle kuitenkin ahkerasti, ja sen ansiosta saunassa oli viikon 8 lopulla asennettu 150 mm villojen päälle rimat viimeisen villakerroksen laittamista varten ja vedetty suurin osa sähköistä. Rimotuksen ansiosta pääsin itse seuraavalla viikolla laittamaan seiniin vielä puuttuvat 50 mm villat sillä aikaa, kun Tommi puolestaan virui sängyn pohjalla flunssaa parannellen. Hienosti tehostettua sairastelua. : D Loppuviikosta 9 meillä olikin sauna kokonaan seinien osalta villoitettu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Edelleenkin täytyy kyllä sanoa, että villoittaminen on kamalinta ikinä! Vihaan sitä koko rakentamisessa eniten. Eikä asiaa yhtään helpota se, että kaikki maskit on minulle liian isoja, jolloin joudun vetämään ne mahdollisimman kireälle, jolloin ne painavat kasvoja niin, että koko naama on ihan turta kun maskin ottaa pois. Ihmettelin villoituksen jälkeisinä päivinä, että miten purulihakset on niin kipeät ja koko niska ihan jumissa, kunnes tajusin, että se johtuu siitä hemmetin maskinta, joka painaa niin kovasti poskipäitä, että koko purukalusto ja sitä myöten niskat on ihan jumissa. Yhdellä sanalla sanoen siis KAMALAA! Onneksi koko sauna on nyt villoitettu eikä meidän tarvitse enää kuin villoittaa tässä koko projektissa autotallin seinät. Autotallissa katto puhalletaan, onneksi. On kyllä pakko sanoa, vaikka ikinä ei saisi sanoa ei ikinä, niin en enää ikinä aio autotallin jälkeen villoittaa. En ikinä! Heh. ; D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s