Uusia tuulia – (raksa)viikot 48-51

Moikka piiitkästä aikaa! Edellisistä raksakuulumisista tuntuu kuluneen IKUISUUS, koska tässä välissä on tapahtunut ihan uskomattoman suuria elämänmullistuksia!! Syy blogihiljaisuuteen on se, että olemme edelliset kolme viikkoa pakanneet elämämme pahvilaatikoihin, pistäneet vuokrakämpän lihoiksi, vieneet suurimman osan tavaroistamme varastoitavaksi varsinaista muuttoa varten ja ottaneet vain kaiken elintärkeän mukaamme uuteen asumisjärjestelyymme. Muuton päälle sairastin itse vielä viime viikolla influenssan, enkä sängyn pohjalta yksinkertaisesti jaksanut päivitellä kuulumisia, vaikka asia oli monta kertaa mielessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Täytyy silti sanoa, että nyt on kyllä superhyvä fiilis! Asustelemme nyt ihan lähellä taloa, joten kulkeminen raksan ja kodin välillä on vihdoin historiaa. Jee! Lisäksi olemme koko viikonlopun fiilistelleet kuinka ihana on herätä linnunlauluun ja upeisiin aurinkoisiin aamuisiin. Maalla on vaan niin ihanaa! < 3

Talossa emme ole tänä aikana ihan hirveästi ehtineet puuhailla. Rakentaminen sanan varsinaisessa merkityksessä onkin ollut nyt n. puolitoista kuukautta vähän heitteillä. Sen verran olemme päässeet eteenpäin, että kaikki Kingspan-levyt on nyt laitettu seiniin kiinni, mutta esim. teipit puuttuu vielä noin puolista levyistä. Nyt itse asiassa tuntuu jopa hieman hankalalta tarttua mihinkään. Haahuillaan Tommin kanssa molemmat pitkin ja poikin eikä oikein saada mitään aikaiseksi. Eilenkin päädyttiin lopulta siivoamaan lumen alta viime viikolla paljastunut piha sen sijaan että olisimme huhkineet talossa. Tärkeä homma toki sekin ja talon edustalla odottelee nyt aika kasa kaatopaikkatavaraa hävitettäväksi.

Kevät tuo mukanaan ulkohommat

Tarkoituksena on jatkaa tästä eteen päin ulkohommissa. Meillä on tavoitteena saada tehokkaasti talo ulkovuorattua tässä kevään ja alkukesän aikana ja varmaankin mietimme jo vähän pihahommiakin, ettei ne jää sitten ihan jalkoihin. Takaisin sisälle palataan ehkä vasta loppukesästä. Katsotaan nyt miten ilman kehittyvät, että miten pääsemme ulkohommat aloittamaan. Tommi kilpailuttaa juuri paneeleja ulkovuokraukseen. Toivottavasti puutavara on meillä pian. Sitten päästäänkin maalaushommiin. Ulkohommiin kuuluu myös katon viimeistely. Sekin on tässä ihan ensimmäisenä vuorossa ilmojen salliessa.

Ihan tosi hieno uutinen on se, että appiukko aloittaa tässä muutaman viikon sisään toisen osansa vuorotteluvapaasta ja on meillä sitten kokopäiväisesti töissä ainakin touko- ja kesäkuun. Myös tässä huhtikuussa riippuen siitä, miten hän pääsee vapaansa aloittamaan. Hommat alkaa sitten taas edistyvä oikein kunnolla.

Huh, tulipa oikein ajatuksen virtaa nyt! : D Toivottavasti saatte tekstistä tolkkua. On niin paljon kerrottavaa ja intoa kirjoittaa, että annoin nyt vaan mennä. ; )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s