Katoksen rakennusta ja maalaushommia – Raksaviikot 54–57

Kääks miten pitkä aika edellisistä kuulumisista on kulunut! Olemme muuton jälkeen olleet niin hyvässä vedossa säidenkin suosiessa, että joka ilta tulee oikeastaan raksattua siihen saakka, kunnes on aika kaatua sänkyyn. Iltaisin on yksinkertaisesti ollut veto niin pois, etten ole jaksanut päivittää blogia.  Nyt on aika kunnostautua. : )

Vaikka ja mitä on ehtinyt näiden muutamien viikkojen aikana tapahtua. Appiukko jäi vähän ennen vappua vuorotteluvapaalle ja rynnisti heti autotallin katoksen kimppuun, joka valmistuikin ihan ennätys ajassa vappuviikolla. Muistatteko, viikolla 16 meillä oli antura valettu. No viikolla 17 koko katos olikin jo sitten valmis. Tehokasta. : )

Tältä autotallin katos näytti raksaviikolla 54:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja tällainen siitä tuli valmiina:

Minusta katoksesta tuli ihan mielettömän hieno! Se jotenkin täydentää nyt tuon autotallikokonaisuuden, joka oli taloon nähden ehkä hieman toispuoleinen aikaisemmin. Yksi ilta piti mennä ihan tielle ihailemaan, että näyttääpäs hyvältä! Ja koko meidän pihapiiri suhteessa naapuriemme pulpettikattoiseen taloon näyttää myös nyt jotenkin ihan erityisen hyvältä kun samantyylistä kattopinta-alaa tuli autokatoksen myötä meillekin enemmän. Talot muodostavat nyt supertyylikkään kokonaisuuden. Kiitos Maijalle loistavasta kokonaissuunnittelusta!

Ulkovuorauspaneelien maalaus on melkein loputon savotta

Katoksen lisäksi olemme pääasiassa lianneet sormemme, käsivartemme, jalkamme ja välillä kasvommekin maalaushommissa. ; ) Aloitin maalaustyön autotallin otsalautojen ja räystään maalauksella ja viime viikonloppuna pidimme sitten vähän isommat maalaustalkoot ja pääsimme hyvään vauhtiin ulkovuorauspaneeleiden maalauksessa.

Paneeleita on vaan niin penteleen paljon, yhteensä 2 500 metriä, että seuraavat viikot tiedämme kyllä missä touhussa aikaa kuluu! Viikonloppuna meitä oli 12 maalaajaa emmekä päässeet vielä edes puoleen väliin paneelikasoja. Nooh, pikku hiljaa homma edistyy vaikka välillä homma tuntuukin ihan loputtomalta savotalta… Asetin itselleni tavoitteeksi saada ensimmäinen kasa kokonaan maalattua tämän viikon loppuun mennessä. Onneksi tavoite piti! Nyt onkin enää reilu 1,5 kasaa jäljellä. Fiu…

P.S. Toivottavasti muilla raksaajilla sujuu omissa projekteissa hyvin! En ole pitkään aikaan ehtinyt käydä kurkistamassa kuulumisianne…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s