Saako sistuksesta jo intoilla?

*Toimimattomat linkit päivitetty 13.6.*

Meillä ei juurikaan ole ollut aikaa haaveilla tulevasta sisustuksesta, mutta vähän salakalavalastikin se on alkanut aika ajoin hiipiä mieleen. Nyt oli kuitenkin ihan pakko tehdä muutama sisustuskollaasi lievittämään haaveiluja, sillä eksyin Elloksen verkkosivuille. Nämä kaikki herkulliset sisustusihanuudet on koottu Elloksen kesäalesta.

Kuten ehkä muistattekin aikaisemmista kirjoituksista, niin rakastan yli kaiken turkoosia ja se tulee meidän sisustuksessa aivan varmasti näkymään. Katsokaa nyt vaikka noita IHANIA koristetyynyjä!

Yksi sisustusheikkouteni on tähän mennessä olleet pussilakanat. Niitä on pukki tuonut useana jouluna peräkkäin, koska en kerta kaikkiaan pysty vastustamaan satiinipuuvillan kutsua. ; ) Viime aikoina huomioni on kiinnittynyt ekaa kertaa myös koristetyynyihin. Ehdin jo tilaamaan Marimekon ihania tyynynpäällisiä, mutta nämäkin kyllä himottaisivat. Etenkin tuo yläkulman villi viidakkokuvio ja turkoosi tupsullinen tyynynpäällinen. Ja tuo maljakko<3

Makuuhuoneen tunnelma on siis pussilakanoiden puolesta jo turvattu, mutta niiden päälle olen jo pitkään etsinyt sopivaa päiväpeittoa. Sellaista ei vielä kotiin asti ole saatu. Tuo kuvissa oleva turkoosi on kiva, mutta ei sekään ihan sitä mitä etsin. Kerran löysin Tukholmasta jo täydellisen, mutta meillä ei ollut mitenkään mahdollisuutta ottaa sitä lentokoneen käsimatkatavaroihin mukaan, joten se suureksi suureksi suruksi jäi kauppaan.. Ehkä vielä jotain päivänä kohtaamme…

Karoliinan blogihaasteessa kuvasin talvella sisustustyyliäni  seuraavilla sanoilla: skandinaavinen ja skandinaavinen muotoilu yhdistettynä 50-lukulaiseen funkkikseen ripauksella punkia. Tässä kollaasissa näkyy ainakin se punk, koska jotain vähän erilaista on talonkin sisustukseen pakko saada mukaan. ; ) Ja tuo matto! I am in love! Tuo on ehkä ihan pakko hankkia..

2 vastausta artikkeliin “Saako sistuksesta jo intoilla?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s