Ulkovuoraus on valmis! – Raksaviikot mitkä lie

Cin cin! Skål! Cheers! Ja olympiahengessä Saude! Nyt kelpaa kippistellä, sillä kaikkien rakennusten ulkovuoraus on valmis! Koko kesä on niiden kanssa painittu, mitattu joka ikinen yksittäinen paneeli paikalleen, maalattu ensin pontit ja sitten isompi pinta ja käyty jokainen sentti pensselillä läpi. Maalaukset on vielä osittain kesken, mutta se että kaikki paneelit on paikallaan on ihan oikeasti juhlan paikka!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oikeastaan emme ole koko kesänä muuta tehneetkään kuin paneelointia. Ja niiden maalaamista. Pakko silti sanoa, että toinen maalauskerta on mennyt huomattavasti ensimmäistä joutuisammin. Tänäänkin vetäisin ihan hujauksessa puolikkaan toisesta pidemmästä seinästä valmiiksi. Ei mene kauaa, niin kaikki seinät on myös maalipinnassa. : )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paneeloinnin lisäksi olemme samalla laittaneet paikalleen myös räystäslaudat. Kerran kun telineet on asetettu paikalleen, olemme tehneet kaiken katonrajassa valmiiksi. On ihan älyttömän siistiä nähdä vihdoin ja viimein valmista pintaa. Ja miten hienolta talo näyttääkään! Joka kerta kun ajamme autolla pihaan, huokaisen ihastuksesta. : ) On se vaan niin kaunis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P.S. Tällä hetkellä ei ole mitään hajua siitä, kuinka monta viikkoa ollaan tähän mennessä rakennettu. Täytyy jossain vaiheessa laskea. Aletaan kuitenkin varmaan olla jo aika lähellä sataa ellei menty jo ylikin. Hui! ; D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s