Kuohuvaa ja kattohommia – raksaviikko 70

Nautiskelimme valmistunutta panelointia ja kaunista iltaa korkkaamalla kuohuvan katolla. Kattohengailu on ehdottomasti uusi suosikkini ja mikä voisikaan olla parempaa perjantai-illan viihdettä kuin tämä!

Kuohuvan ohessa kiinnittelimme kattopeltejä saunan ja katetun terassin kattoon. Ne ovat olleet tekemättömien asioiden listalla jo siitä lähtien, kun katolle saatiin huovat. Viimeinkin päästiin niiden kimppuun. Itse kiinnitys kävi nopeasti, mutta pellit on pakattu jokseenkin tiukkaliimaiseen teippiin, joka on ihan käsittämättömän vaikea saada irti. Sormenpäät kipeänä olemme niitä tässä viikon verran repineet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja kiinnityshommissa. : )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kattohommien lisäksi olemme maalanneet autotallin pilaririvistön samalla syvän tumman harmaan (lähes mustan) sävyllä, jolla autotallin ja saunan seinätkin on maalattu. En saanut nyt napattua järkevää kuvaa autotallista, kun talon edessä kököttää telttakatos, jossa olemme sirkkelöineet paneeleja. Ei ole sade haitannut, kun katos on suojannut rakentajia. : )

Kaikenlaista pikkutekemistä liittyy talon ulkovuoraukseen, jota tässä nyt pikku hiljaa viimeistelemme. Sunnuntaina käytimme aamupäivän talon siivoukseen pitkästä pitkästä aikaa. Kun sunnuntaiaamun sade hellitti, siirryimme siivoamaan pihaa. Siinäkin riitti hommaa, kun puumuju, telineen osat ja erilaiset epämääräiset tavarat lojuivat kesän jäljiltä pitkin ja poikin.

On niin helpottavaa, kun vihdoin on taas siistiä. Meille annettiin ennen rakennusprojektin alkua neuvoksi, että pitäkää rakennustyömaa mahdollisimman siistinä. Se oli kyllä yksi parhaista neuvoista, koska siistillä rakennustyömaalla on uskomattoman paljon miellyttävämpi tehdä hommia. Ja mielenrauhakin säilyy paljon paremmin (tosin kuohuvallakin saattoi olla osuutta asiaan.. ; ) ).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 vastausta artikkeliin “Kuohuvaa ja kattohommia – raksaviikko 70

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s