Ulkohommat jatkuu – raksaviikot 71-72

*Kaupallinen yhteistyö Siparilan kanssa

Heippa hei taas! Viime viikko oli hiljainen sillä lomailimme koko viikon New Yorkissa. Oli aika ihanaa ottaa kunnon irtiotto arjesta ja rakentamisesta. : )

Viime kuulumisten jälkeen olemme edistäneet lähinnä ulkohommia. Viimeisetkin seinät on nyt maalattu. Lähellä toisiaan olevien ikkunoiden väliin tuli kapeampaa paneelia, jotka maalattiin samalla tummemmalla sävyllä, jolla sauna ja autotalli on maalattu. Nyt ne näkyvät hyvin, kun telineet on niiden edestä purettu. Kaikki paneelithan meille tuli Siparilalta.

Myös autotallin pilaririvistö on nyt maalattu kahteen kertaan. Yllättävän paljon menee aikaa noiden pienten maalaushommien viimeistelyyn. Nyt maalaushommat alkavat onneksi pikku hiljaa olla valmiit. Vihdoinkin! Onhan tänä kesänä sentään maalattu. ; )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhtenä viikonloppuna rakensimme girl powerin voimin Jannen tyttöystävän kanssa saunan eteen terassin pohjan. Tommin kanssa maalasimme puolestaan juuri ennen lomaa saunan terassin tolpat kertaalleen. Taaimmaiset maalattiin samalla tummalla sävyllä kuin sauna ja etummaiset valkoisella. Tarkoituksena on, että saunan etuosa voidaan joskus tulevaisuudessa lasittaa ensimmäisiin tummiin tolppiin saakka. Unelmoin jo omasta syksyhuoneesta, jossa saa istua pimenevinä iltoina kynttilän valossa fiilistelemässä syksyä.. : )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Katolla olemme viimeistelleet pellityksiä ja läpivientien putkituksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s