Ylpeyden aihe – saunan terassi

Tällä hetkellä tuntuu ihan sanoin kuvaamattoman hienolta herätä näihin maisemiin. Syksy on ollut upea sekä säiden puolesta että luonnon osalta. Suomen luonto on ihan uskomattoman kaunis ja olemme käsittämättömän onnelisia, kun saamme nauttia siitä joka ikinen päivä! Vau!

Toinen onnen ja ylpeydenkin aihe on tämä meidän saunan terassi. Terassin pohjahan valmistui jo muutamia viikkoja sitten, mutta nyt kaikki pilaritkin ovat saaneet toisen maalikerroksen pintaansa, joten koko komeus on valmis vastaanottamaan talven.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nostettiin terassin kattoon aikanaan tulevat 150mm laudat katon alle suojaan. Ne pitää vielä peitellä hyvin talven varalle, sillä emme ehdi niitä tänä syksynä enää asentamaan paikalleen. Alun perin meillä oli ajatuksena tehdä koko katon alapintakin valmiiksi, mutta kun appiukko kärsii selkäongelmista, emme saa asennettua valoja, joten katon tekeminenkin jää ensi vuoteen. No, me keskitytään keskeneräisen katon sijaan sitten ihailemaan maisemaa. Eikä se ole ollenkaan huono vaihtoehto. : )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s