Yläkerta valmistuu vähitellen

Meillä on välipohjan valmistumiselle selkeä tavoiteaikataulu, sillä lattialämmitysputket tullaan asentamaan marraskuun alussa sekä yläkertaan että ruokailutilan korotettuun osaan. Parin viime viikon aikana välipohja onkin edennyt oikein mukavasti ja viime viikonloppuna päästiin asentamaan jopa kipsilevyjä paikalleen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jatkoimme välipohjan työstöä kiinnittämällä sen alapintaan paperin, jonka tarkoituksena on pitää ääntä eristävät villat paikallaan. Minun tehtäväkseni jäi villoittaa koko välipohja. Kiva. Inhoan koko rakentamisessa eniten juuri villoittamista. Onneksi välipohja ei ollut niin paha nakki, vaan sain villat paikalleen ihan muutamassa päivässä. Samaan aikaan Tommi kiinnitteli eteisen ja työhuoneen puolella alaslasketun katon rakenteita paikalleen ja appiukko, jonka selkäkivut ovat onneksi pikkuisen hellittäneet, suunnitteli putkituksia ja sähköjä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Loppuviikosta sahailimmekin paikalleen jo harvalaudat ja viikonlopun aikana tosiaan nostimme ensimmäisen kerroksen kipsilevyjäkin paikalleen. Niiden päälle tullaan lämmitysputket asentamaan, joten aikataulu pitää sen osalta erinomaisesti. Seuraavaksi hyökkäämmekin sitten ruokailutilan korotuksen kimppuun.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olemme muuten välipohjan lisäksi tässä välissä ehtineet asentaa myös talon kylppäriosuuteen hyörynsulut, kun ne jäivät keväällä kesken. Näkyvät tuolla ylläolevan kuva keskellä. Saunaan tuli SPU-levyt ja märkätiloihin ihan perinteinen muovi, jonka päälle asennetaan niin ikään kipsilevyt sekä lopulta Kahi-harkot. Kylppärin kanssa tuleekin tässä vielä kulumaan aikaa, muuten uskoisin että pääsemme etenemään esimerkiksi väliseinien kanssa yllättävänkin joutuisasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s