Siisti piha, parempi mieli

Viime viikonlopun agendalla oli pihan siivoaminen. Ehdimme aloittaa sitä jo edellisenä viikonloppuna talkooväen voimin ja valmista saimme viimein viikko sitten lauantaina.

Olen koko ajan puhunut, että olemme saaneet paljon aikaiseksi viimeisten viikkojen aikana, mutta viime lauantai oli oikea tehopäivä. Ihmettelimme molemmat koko ajan, että voiko kello olla vasta noin vähän, vaikka on saatu jo niin paljon asioita aikaiseksi: koko piha siivottu, isojen ikkunoiden kaikki pellit asennettu paikalleen, autotallin katon viimeiset pellit asennettu paikalleen ja ruokailutilan perustukset levyjä vaille valmiina. UGH!

Itselleni oli tärkeää saada piha siivottua juuri nyt, koska täksi viikoksi on luvattu räntäsateita. Tästä se talvi kai sitten alkaa. Sain mielenrauhan, kun tiedän ettei käyttökelpoista puutavaraa loju sateen kasteltavana missään ja muutkin epämääräiset tavara on viety omille paikoilleen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hauskaa muuten ajatella, että kun nyt siivosimme pihan talven varalle, voimme keväällä alkaa suoraan suunnittelemaan pihatöitä. Siis toisin sanoen siivosimme pihan nyt sitä varten, että pääsemme keväällä heti pihahommiin. Tuntuu aika hurjalta! : D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Piha pistettiin talvi- tai kevätkuntoon, miten sen nyt ottaa, raksaviikon 77 viikonloppuna.

2 vastausta artikkeliin “Siisti piha, parempi mieli

 1. Sannaliina

  Härregyyd! Tervetuloa vaan siivoomaan tännekkin 😉 Ei vaineskaan. Samoissa hommissa täällä. Istutusastioita perattu talviteloille ja iso kasa raksalautaa meni sahan kautta polttopuupinoon. Kuinka huojentvaa. Edelleen ois tavaraa, mutta roskat saatiin jo kuukausi sitten vietyä kaatikselle. Ens viikolla tulee maaurakoitsija tekemään vikat muokkaukset ja sitten saapi talvi tulla.

  Tykkää

  1. Suvi / Ripaus unelmapulveria

   Joo, tässä onkin niin paljon ylimääräistä aikaa, että ehkä alan myydä siivouspalveluitani muille. ; D No ei vaineskaan. Välillä on kyllä omalla työmaallakin oikeasti tosi pitkä aika, kun kaikki on niin sekaisin, ettei osaa enää edes aloittaa siivoamista. Mutta kyllä siitä vaan niin hyvä mieli aina tulee loppujen lopuksi, että se on kaiken vaivan arvoista. : ) Ihanaa, että olette saaneet myös pihan talvikuntoon. Nythän se yllätti ainakin meidät täällä on valkoisella lumipeitteelle. Aikas ihanaa!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s