Kylppäri-installaatio

Heh, meidän kylppäri näyttää tällä hetkellä ihan taideinstallaatiotilalta, koska se on peitetty kauttaaltaan vihreillä pressuilla ja katosta helottaa kylmä valkoinen valo. Pressut vedettiin seiniin, ettei lattian liimapinnan hiomisesta nouseva pöly leviäisi koko taloon.

Lattian hiominen oli tosiaan työlistalla jo viime sunnuntaina. Vähän etukäteen hirvitti koko homma, koska hiomakone on yllättävän herkkä kaikille ohjausliikkeille ja aluksi tuntui ettei sitä saa mitenkään pidettyä ohjaksissa. Peitettiin seinätkin laudoilla ettei vaan käy niin, että kone ampaisee reiän seiniin. : o Harjoittelu teki tässäkin kuitenkin mestarin, sillä rauhallisella kokeilemisella käsi vakaantui niin, että lopulta koko lattia oli hiottu puolessa tunnissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päätimme tosiaan edetä jo kylppäritilojen työstämiseen. Ruokailutilan ja yläkerran lattiat odottavat vielä lattialämmitysputkien viimeistelyä ja itse asiassa yläkerran putkista löytyi myös pieni reikä, joka pitää korjata ennen kuin pääsemme viimeistelyhommiin niiden kanssa. Kylppäri nousikin siis nyt to do -listan kärkisijalle. : )

Voi vitsit meitä harmitti, kun huomasimme tällä viikolla, kun aloimme mittamaan seinien paikkoja, että toisen suihkun vesiputket on 4 cm väärässä paikassa! Hyvät ihmiset, vältytte isolta vaivalta, kun mittaatte vesiputkien paikat ennen lattian valamista oikein ja käytte vielä vaikka useamman kerran tarkistamassa, että ne tosiaankin ovat juuri niissä mitoissa kuin pitääkin.

No ei siinä muuta kuin pora käteen ja piikkaamaan. Onneksi saimme valmista ihan nopeasti. Yhdessä illassa itse asiassa. Putket kanittavat vieläkin vähäsen, mutta saamme ne kyllä oikealle paikalleen Kahi-harkon sisään. Lattiassa vaan on nyt tuollainen ärsyttävä, esteettistä silmääni häiritsevä hole…


Kylppäriä duunattiin raksaviikoilla 90.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s