Kylppärit, osa 1 – Inspiraation lähteenä Mona Lisa

*Kaupallinen yhteistyö Laattapisteen kanssa

Vessoista ja kylppäristä puhuttaessa on pakko käyttää koodeja, jotta toinen tietää, mitä tilaa milloinkin tarkoitetaan. Meidän makuuhuoneen vessa on ”yläkerran vessa” ja kylpyhuoneen yhteydessä oleva pieni veski ”suihkun vessa”. Ei kovin mielikuvituksellista, mutta ajaa asiansa. Näiden lisäksi meille tulee vessa myös eteiseen ja sen olemmekin nimenneet hauskasti ”Mona Lisa -vessaksi”, sillä koko veskin inspiraationa on toiminut edelliseen kotiimme tuparilahjaksi saatu Mona Lisa -taulu.

Minusta on ihan mahtavaa tehdä taloon suunnitelmia, joilla on joku merkitys. Kuten nyt tämä meidän Mona Lisa -vessamme. Inspiraatio koko ajatukseen syntyi, kun hoksasin yhdistää palaset kohdilleen: meillä on se hupaisa taulu, jolle olisi niin mahtava löytää joku hyvä paikka talosta + meillä on eteisen vessassa juuri sen kokoinen tila, johon taulu sopisi = miksi ei suunniteltaisi koko vessaan taulun ympärille!! Ja siitä se ajatus sitten lähtikin. : ) Nämä tällaiset vähän erilaiset ja rohkeatkin valinnat tekevät talosta juuri oman tuntuisen.

Tällä hetkellä Mona Lisa -vessa on toinen lempitilani koko talossa meidän oman yläkerran vessan lisäksi (siitä lisää myöhemmin). Johtuu varmaan siitä, että nämä ovat ensimmäisiä valmiiksi suunniteltuja tiloja. : ) Vessan väritykseen ja tunnelmaan haettiin heti alusta lähtien yhdessä Laattapisteen ihanan suunnittelijamme Tuulan kanssa taulun arvoituksellista ja tummanpuhuvaa tunnelmaa. Sekä lattiaan että seiniin tulee mustat tai hyvin tumman harmaan laatat: lattiaan IOT Black Slate Hexagon 10×10 ja seiniin IMI November cold 30×60 laatta (ylhäällä kuvassa vas. puolella). Myös kalusteesta tulee musta. Valitsimme siihen Dansanin Zaro-malliston vetimettömän laatikoston, samanlaisen kuin kuvassa yllä. Pönttö ja lavuaari jätettiin valkoisiksi, ja hana imitoi väritykseltään taulun kultaisia, rönsyileviä kehyksiä. Itse taulu pääsee kunniapaikalle pöntön päälle peiliä vastapäätä.

Mona Lisa -vessasta tulee niin hauska kokonaisuus, etten millään malta odottaa että olisi jo valmista! : )

lp_valkoinen_brandivaritausta_72ppi_rgb

 

 

 

 

3 vastausta artikkeliin “Kylppärit, osa 1 – Inspiraation lähteenä Mona Lisa

  1. Saija

    Heippa 🙂

    Mikä Hansgrohen hana tässä suunnitelmassa on tuo kultainen, kun en itse löydä mallistosta yhtään tuon väristä?

    t. Saija

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s