Kylppärit, osa 2 – Edelleenkin hulluna turkoosiin

*Kaupallinen yhteistyö Laattapisteen kanssa

Kenellekään ei ole varmasti jäänyt epäselväksi rakkauteni turkoosia väriä kohtaan. Olen kirjoitellut ja haaveillut siitä ainakin tässä kirjoituksessa. Jo ihan tuolloin rakentamisen alkuvaiheissa olin päättänyt, että haluan taloon ainakin yhden turkoosin vessan. Jos minulta olisi kysytty, koko vessa olisi saanut olla kauttaaltaan turkoosi. Käytännön syistä joudun nyt kuitenkin tyytymään vain yhteen seinään. Vaan eipä ihan mihin tahansa seinään, vaan ihan mielettömän ihanilla Krakle-keramiikkalaatoilla toteutettavaan seinään! Ja vielä mun ihan ikiomassa (ja vähän Tommin myös) vessassa meidän makuuhuoneen yhteydessä yläkerrassa!

Olen kerta kaikkiaan rakastunut noihin laattoihin. Niitä tulee yläkerran vessaan nyt yhteensä neljää eri sinisen ja vihreän sävyä.

Olemme matkan varrella arponeet, mihin seinään ne olisi järkevintä sijoittaa. Ihan alun perin meille piti tulla yläkertaan kylpyamme (kääks!) ja sitten suunnittelimme suihkua. Onneksi kuitenkin luovuimme molemmista ajatuksista, sillä tiukkaa olisi tehnyt pöntön, allaskalusteen ja suihkun (saati ammeen) kanssa. Sitä paitsi, kun suihku jätettiin pois, saimme mahtumaan vessaan koko huoneen levyisen allaskalusteen ja kaksi allasta. Niistä myös salaa haaveilin, joten ihan luksusta saimme ne toteutumaan! (Plus että lattian tekeminen oli miljoona kertaa helpompaa, kun yläkertaan ei tarvitakaan nyt ollenkaan lattiakaivoa).

Suihkusta luopumisen ansiosta saimme pyöräytettyä kalusteet niin että pönttö sijoittuu nyt ovelta katsottuna vasemmalle puolelle ja allaskaluste oikealle. Krakle-seinäksi valikoitui lopulta pöntön taakse jäävä seinä, jotta saan turkoosia pintaa mahdollisimman paljon vessaan. Ah tätä ihanuutta! ❤ ; )

Muut laatat ovat Laattapisteen ihan perusvalikoimasta löytyvää sekä seinään että lattiaan käyvää 30×30 PPA 6046 Branco Mate -laattaa.

Kalusteeksi yläkertaan tulee niin ikään Dansanin allaskaluste. Otimme kaksi vierekkäin sijoitettavaa erillistä kalustetta, jotta molemmille on sitten omat laatikostonsa. Myös hana on sama Hansgrohen Talis kuin Mona Lisa -vessassa, mutta yläkerrassa vaan kromin värisenä.
P.S. Suunnittelijamme Tuula totesi minulle hauskasti ensimmäisellä suunnittelukäynnillä että ihanaa päästä tekemään jotain vähän erilaista kuin valkoista ja harmaata, kun sanoin hänelle, että katsotaanpas teidän kaikkein värikkäimpiä laattoja. Että yläkertaan saa tulla oikea värien ilotulitus. : )

lp_valkoinen_brandivaritausta_72ppi_rgb

 

 

 

 

***Kirjoitus on tehty yhteistyössä Laattapisteen kanssa.  

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s