Kylppärit, osa 3 – Kalanruotoa kylpyhuoneeseen

*Kaupallinen yhteistyö Laattapisteen kanssa

Viimeisinpänä muttei suinkaan vähäisinpänä esittelyvuorossa on talomme suihkutilojen suunnitelmat. Samassa yhteydessä sijaitsevat sauna ja 3. wc ja seinän toisella puolella myös kodinhoitohuone, jonka lattiat tulevat samalla laatalla kuin näiden kylppäritilojen lattiat.

Tämän kylppärin suunnittelu lähti liikkeelle toivomuksestani saada edes yhteen märkätilaan kalanruotolaattaa. Ihan aluksi ajattelin että se voisi olla esim. suihkun takana joku pieni tehoste, mutta aika nopeasti asiaa pähkittyäni päätin että mitä enemmän, sitä enemmän. ; ) Siksi kylppärin koko saunan puoleinen seinä tulee kalanruotokuviolla.

Alun perin meillä oli suunnitelmissa rakentaa seinä kylpytilan ja vessan väliin ja tällöin suunnittelimme, että kalanruoto jatkuisi ainoastaan tähän ”väliseinään” saakka. Muutimme suunnitelmia kuitenkin niin, että kylpytilan ja vessan tulee erottamaan pelkkä kevyt lasiseinä, jolloin oli järkevää jatkaa kalanruotokuviota myös vessan puolelle. Näin kokonaisuudesta saadaan tosi tyylikäs.

Kalanruotolaatta on Quintessenzan IQU Genesi26 Bianco Matt. Ja voin sanoa että se on aivan ihana laatta! Sen pinta pikkuisen epätasainen, joka tekee siitä tosi elävän ja mielenkiintoisen näköisen. Laattaa tekee mieli silitellä koko ajan. : D

na%cc%88ytto%cc%88kuva-2017-02-12-kello-9-31-29

Quintessenzan nettisivuilla on muuten ihan mahdottoman herkullisia kuvia heidän mallistostaan. Kannattaa käydä kurkkaamassa ja ihastelemassa.

na%cc%88ytto%cc%88kuva-2017-02-12-kello-9-37-17 na%cc%88ytto%cc%88kuva-2017-02-12-kello-9-37-30

Muuten kylpytilan seiniin tulee ihan perusvalkoista 20×40 laattaa (malli TH White Matt). Sen tarkoitus on antaa kalanruotokuvion loistaa.

Lattialle meille tulee harmaata kivimäistä IOT Stoneworld Smoke -laattaa. Myös tähän laattaan olen ihan rakastunut. Se on vaan ihan supertyylikäs. Kylpyhuoneeseen, saunaan ja kodinhoitohuoneeseen laatta tulee koossa 10 x 10 ja pukuhuoneeseen koossa 30 x 60.

Suihkujen suhteen päätimme, että meillä ei ole tarvetta sadetinsuihkulle, joten sellaisia ei meille nyt ole tulossa. Kiinnitimme suihkujen valinnassa sen sijaan huomiota siihen, että vesi tulee suihkusta riittävällä paineella, jotta minäkin saan paksut hiukseni pestyä vaivatta. : D Ihan oikeasti joissain suihkussa on niin huono paine, että saan tehdä töitä, jotta saan hiukset ylipäätäämään kastumaan. Meille on siis nyt tulossa Raindance Select S 120 suihkusetit kromin värisenä.

Vessan puolelle ajattelimme ensin valita ihan kunnollisen allaskalusteen, kuten tuossa alla olevassa havainnekuvassa näkyy, mutta muutimme sen sittenkin viime metreillä pelkäksi pieneksi altaaksi. Tarkoituksena on asentaa sitten aikanaan pöntön päälle seinään kaappi kaikelle tarvittavalle tavaralle, kuten hammasharjoille yms. Allaskaluste olisi tässä pienessä tilassa ollut vähän ylimitoitettua. Nyt meille on siis tulossa kaikista pienin Laattapisteen valikoimasta löytyvä allas Laufenin Pro A (strategiset mitat 48X28 CM, hana vasemmalla puolella).  Hanaksi myös tässä vessassa tulee Hansgrohen  Talis e 80.

Ja tältä kokonaisuus siis lopulta tulee sitten näyttämään. I am in love! ❤ ❤ ❤

kph-alakerta1-1

Saunaa ei olla mietitty vielä yhtään, joten sen suunnitelmia saatte vielä hetken odottaa. ; )

lp_valkoinen_brandivaritausta_72ppi_rgb

 

 

 

 

4 vastausta artikkeliin “Kylppärit, osa 3 – Kalanruotoa kylpyhuoneeseen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s