Yläkerta maalia vaille valmiina

Sen ansiosta, ettei meidän tarvinnut itse tahkota kylpyhuoneen laatoituksen kanssa, saimme keskityttyä kokonaan yläkerran viimeistelyyn. Tehokaksikkona pusersimme koko yläkerran helmikuun puoleen väliin mennessä maalipintaa vaille valmiiksi.

Vielä kuukausi sitten yläkerrassa näytti tältä:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olohuoneen puoleinen seinä oli kokonaan levyttämättä ja katto odotti vuoroaan. Näiden kuvien jälkeen vedimme yläkertaan ilmanvaihdon välipohjan kautta, villoitimme (tai siis minä villoitin, kun Tommi uljaasti jätti tämän tärkeän tehtävän mulle. Kiitos vaan..) väliseinät ja viimeistelleet levytykset seiniin ja kattoon. Tommi hankki Raksakimpasta levynosturin, joka osoittautui superkäteväksi peliksi myös vinon katon asennuksessa. Eihän hommasta mitään olisi ilman nosturia tullutkaan.

Lopussa kiitos kuitenkin seisoo ja nyt meillä on ensimmäinen tilakokonaisuus levytetty lattiasta kattoon. Yläkerta käsittää siis meidän makuuhuoneen (14 m2), vaatehuoneen (6,5 m2) ja pienen vessan (3 m2):

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s