Miltä muualla talossa näyttää nyt?

No hyvältähän siellä näyttää! : ) Viime kuukaudet on niin tiivisti keskitytty yläkertaan ja kylpyhuoneeseen, että koko muu talo on jäänyt blogin puolella aivan heitteille. Vaan onpa asiat edistyneet niidenkin osalta, sillä olohuoneen kiviseinä on ehditty tasoittaa ja makuuhuoneet siivota kaikesta rojusta levyttämistä varten.

Mehän pidimme kahta keittiön vieressä sijaitsevaa makuuhuonetta varastohuoneina pitkän aikaa, mutta nyt on vihdoin tullut eteen aika, jolloin ne piti saada tyhjäksi, jotta pääsemme niiden levyttämisen kimppuun. Ei muuta kuin roudaamaan kamat eteiseen ja alakerran työhuoneeseen, jotka tulevat olemaan viimeiset levytettävät tilat. Tarkoitus on saada autotalli heti alkukesästä siihen kuntoon, että saamme kaikki rojut viimeinkin pois talosta sinne ja lopulta viimeisteltyä myös nuo viimeisenä vuorossa olevat tilat. Sitä ennen meidän on täytynyt harrastaa tätä siirrä paikasta toiseen palapeliä. Nyt molemmat makuuhuoneet on vihdoin siivottu ja odottavat sähköjen vetämistä ja sen jälkeen levyttämistä. Tämä siisteys se vaan hivelee joka kerta silmää. ; )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olohuoneessa on puolestaan ehditty tasoittaa ja vetää verkko kiviseinän päälle sekä kittaamaan kipsilevyt. Alusmaalin se saa päällensä viikolla 10, minkä jälkeen puramme telineet ja jäämme odottelemaan takkaa. Se asennetaan paikalleen ennen kuin pääsemme rappusten kimppuun. Kuvassa näkyykin, kuinka vanerilaput peittävät portaiden paikkoja. Koska portaista tulee leijuvat, niiden ja kiviseinän väliin ei saa jäädä mitään elastista materiaalia, joten siksi portaiden paikat on pitänyt peittää vanerilapuilla tasoittamisen ajaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hauskaa nähdä viimein myös jo silmissään, miten portaat tulevat tilaan asettumaan. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s