Päivitetyt keittiökuvat

Saimme Ideal-keittiöiltä loppuviikosta päivitetyt kuvat keittiöstä. Jee! Tajuttiin Maijan kanssa (tai oikeastaan Maija tajusi), että yläkaappien päälle tarvitaan kaappien kanssa samaa sävyä oleva levy, sillä yläkerran tasanteelta näkee suoraan yläkaappien päälle. Nyt tämänkin asia on sitten hoidossa. : )

Koska päätettiin, että tasataan yläkaappirivi aiemmista suunnitelmista poiketen kiinni jääkaappiin, päätettiin saman tien ottaa vähän korkeammat yläkaapit, joihin mahtuu enemmän tavaraa. Tämä taas vaikutti siihen, että jääkaapin ja pakastimen päälle tarvittiin tuollainen pieni korotusosa, joka itse asiassa käy paremmin kuin hyvin kokonaisuuden kannalta, koska nyt saamme sähköt piiloon korotusosan sisään. Samoin taso on päivitetty näissä kuvissa valkoiseksi.

Ja tältä ne lopulliset suunnitelmat siis näyttävät:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s