Takkapalapeliä pelaamassa

Ihana Nordpeisin Panama-takkamme on valmis. : ) Taaai ainakin melkein, puuttuuhan siitä vielä hormi. No, mitäs pienistä, kaunis se on silti. Ja ihan itse kasattu.

Takan kokoaminen onnistui kolmen miehen voimin aivan hyvin. Sovitimme ensin takan kaikki osat paikalleen ja liimasimme jalustan lattiaan. Meiltä jäi muuten kaksi osaa yli, mikä aiheutti aluksi hämmennystä, että mihis nämä nyt kuuluvat ennen kuin hoksasimme, että ne sopivatkin sellaiseen takkasydämeen, jossa on suora luukku. Tiedoksi että paketista  löytyy siis osat molemmille takkasydämille. Ja vinkkinä, että osien sovittaminen kannattaa ennen varsinaista liimaamista.

Sen jälkeen, kun jalusta oli paikallaan, mallasimme takkasydämen lopulliselle paikalleen, asetimme tarvittavat peltiosat takkasydämen ympärille ja liimasimme lopuksi kaikki osat yhteen. Takan hormi tullaan asentamaan paikalleen tällä viikolla. Sitä emme lähde itse yrittämään paikalleen. Takka on tarkoitus vielä maalata valkoiseksi, vaikka kaunis tuo betoninenkin pinta on. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s