Väriunelmia – yläkerran vessa

*Kaupallinen yhteistyö Laattapisteen kanssa

Vitsit oon odottanut pit-kään että saan kirjoittaa tämän postauksen teille! Yläkerran vessan laatoitus on nimittäin valmistunut ja se on aivan superihana!! Juuri sellaista väriloistoa, jota yläkertaan toivoinkin. : )

Ajatus värikkäästä vessasta heräsi jo vuosia sitten. Olin bongannut tämän kuvan jostain sisustuslehdestä kauan ennen kuin edes päätimme alkaa rakentamaan taloa. Varmaankin ennen kuin edes omistimme ensimmäistä omaa asuntoammekaan. Kuva oli kuitenkin jäänyt mieleeni ja muistan ajatelleeni jo silloin aikoinaan, että jos minulla on joskus mahdollisuus remontoida kylpyhuone, haluan ehdottomasti sen niin värikkääksi kuin vain ikinä on mahdollista.

No mahdollisuutta remontoimiselle ei tullut, vaan sen sijaan jotain parempaa. Sain suunnitella yhden sijaan kokonaiset kolme kylpyhuonetta alusta lähtien juuri sellaisiksi kuin halusin. Mikä unelma!! : D

Alusta lähtien oli siis selvää, että yhdestä kylpyhuoneestä tulee väripommi. Luontevasti tuoksi kylpyhuoneeksi valikoitui meidän oman makuuhuoneen yhteydessä oleva kylppäri. Nyt saan ihailla värikästä kylpyhuonettani viimeiseksi illalla ja ensimmäiseksi aamulla. ❤

Minulla taisi olla tuo ylläoleva kuva mukanani myös ensimmäisellä kerralla, kun menimme Laattapisteelle suunnittelemaan kylppäreitä. Näytin kuvaa suunnittelijallemme Tuulalle, joka innostui ajatuksesta heti. ”Tosi erilaista! Kaikki haluaa harmaata. Onpa ihanaa päästä suunnittelemaan jotain värikästä”, taisi Tuula hihkaista.

Tuula joutui kyllä tosin toppuuttelemaan hieman värien kanssa, sillä käytännössä kaikkien mahdollisten värin saaminen kylppäriin olisi tarkoittanut, että meidän olisi pitänyt ostaa laatikollinen jokaista väriä. Se ei olisi ollut kovin kustannustehokasta ja laattoja olisi jäänyt valtavasti yli. Määrän kohtuullistamiseksi päädyttiin yhteistuumin neljään väriin. Vaikka jouduin luopumaan sateenkaarestani, sain kuitenkin valita 4 lempiväriäni. Se sopi enemmän kuin hyvin. Ja näin ihana siitä siis lopulta tuli!! En kestä!!

Nämä ihanaakin ihanammat värilliset laatat ovat Krakle-nimisiä laattoja, joista löytyy näiden neljän lisäksi vielä vaikka mitä ihania värejä. Laattojen pinta ei kuvissa kunnolla näy, mutta se on kauniin mosaiikkinen. Laatat ovat niin herkullisen väriset, että tekisi ihan mieli haukata. ; D

Muihin seiniin ja lattiaan valitsimme valkoiset laatat, jotka antavat oikeutta upealle väriloistolle.

Mitäs pidätte ihanasta väripommistani? : )

4 vastausta artikkeliin “Väriunelmia – yläkerran vessa

 1. Anna

  Hei mahtavaa! Mulla on myös tarve laittaa väriä tiettyihin tiloihin, vaikka pääasiallisesti sisustammekin talon skandinaavisen tylsästi. 😉 Alakerran vessoista tulee spesiaalit, ja jotain jännää tapettia haluan ainakin kodinhoitohuoneeseen ja ruokakomeroon ja vaatehuoneisiinkin ehkä. Mielenkiinnolla seuraan teidän raksan etenemistä.

  Tykkää

  1. Suvi / Ripaus unelmapulveria

   No eikö vaan! Värit piristää niin ihanasti harmaista ja pimeitä aamuja, että mun puolesta niitä saa olla vaikka kuinka paljon! Vaikka kyllä meillekin suurimmaksi osaksi esim. seinäpinnat tulee ihan skandinaavisesti valkoisiksi. Ehkä sulattelen vähän aikaa, mitä värejä haluaisin muuallekin taloon ja pistän sitten hihat heilumaan. ; D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s