To Do -lista lyhenee :)

Alkusyksyn tuska siitä, että vielä on niin paljon asioita tekemättä, on vähitellen vaihtunut innostukseen siitä, että ME MUUTETAAN VUODENVAIHTEESEEN MENNESSÄ! Siis kyllä! Meillähän ei ole ollut koko projektin aikana aikataulua, mutta nyt sellainen on asetettu ja sitä kohti kovasti työskennellään.

To Do -listalla ei ole enää moniakaan asioita. Makuuhuoneista puuttuu käytännössä enää ikkunalistat, parketti, lattilistat, sähkökalusteet ja valaisimet. Kaikki laskettavissa yhden käden sormilla. : ) 

Olohuoneessa on vielä pikkuisen enemmän kesken. Portaisiin liittyy vielä muutamia isompia keskeneräisiä asioita, kuten kaiteiden kiinnitys, joka ei olekaan ihan helppo juttu. Mutta kun ne on saatu valmiiksi, meillä on ihan oikeasti aivan kohta valmista. : )

Olemme viimeisen kuukauden aikana työskennelleet juuri portaiden kimpussa ja kiinnittäneet ikkunasmyygejä sekä makuuhuoneisiin että olohuonetilaan, jossa meillä on kiinteät ikkunat. Kirjoittelen niistä pian tarkemmin. Lisäksi Janne ja veljeni olivat laatoittamassa sekä pukuhuoneen että eteisen lattiat. Laitoin myös vihdoin ja viimein keittiön tilaukseen. Sekin on ollut sellainen henkinen asia, että kun keittiö tilataan, valmistuminen on jo tosi lähellä. 

Ei muuten uskallettu asettaa muuttopäivää joulun alle. Ei siis päästä täksi jouluksi vielä kotiin. Välipäivinä on nimittäin vielä hyvää viimeistelyaikaa, joten siksi uusi vuosi. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s