Kuvia valmiista kodista

Heipä hei! Täällä ollaan piiiiitkästä aikaa. Kevätaurinko sen varmaan sai aikaan, uuden inspiraation blogata tauon jälkeen. Bloggaaminen on ollut monesti mielessä, mutta olemme molemmat varmasti kärsineet jonkinlaisesta raksakrapulasta, kun tarttuminen kameraan ja tietokoneeseen on ollut niin vaikeaa. Nyt aion kuitenkin ryhdistäytyä. Ja ihan ensimmäisenä tarjoilen itseoikeutetusti ensimmäiset kuvat meidän VALMIISTA KODISTA! 🙌🙌 Olkaapa hyvät:

Päästiin lopulta muuttamaan tammikuun loppupuolella eli noin kuukauden alkuperäisestä aikataulusta myöhässä.

Viimeiset viikot olivat kyllä aikamoista painamista, ja energiat vuoden lopussa ihan finaalissa. Nyt on kuitenkin ehditty asettua kodiksi jo ihan mukavasti. Aluksi tuntui tosi kummalliselta muuttaa taloon, kun tilaa oli yhtäkkiä niin paljon enemmän kuin koskaan ennen ja huoneet ammotti tyhjyyttään.

Koska me ollaan aina asuttu pienissä asunnoissa Helsingin keskustassa, huonekaluja riitti aluksi vain yhteen nurkkaan. Nyt meillä on onneksi jo esim. ruokapöytä ja -tuolit. Niitäkin ilman ehdittiin muutama viikko elää. Mistään sisustuksen malliesimerkistä ei voi vieläkään puhua, mutta vähitellen, vähitellen sekin löytää uomansa. 🙂

Ajatukseni on päivitellä kuvia tänne blogin puolelle sitä mukaan, kun saamme oikeasti sisustuksen osalta valmista. Samoin minulla on jakaa vielä paljon ideoita ja vinkkejä itse rakentamisesta. Ja varmasti myös esimerkiksi ilmanvaihdon jne. käyttökokemuksetkin kiinnostavat. 🙂 Lisää on siis luvassa. 🤞

5 vastausta artikkeliin “Kuvia valmiista kodista

 1. Maria

  Moi! Mistä nuo ihanat kaiteet on? Meillä olisi hakusessa sama pelkistetty elekieli metallisille porras- ja aulakaiteille. Tosi kauniilta näyttää kaikki muukin!

  Tykkää

  1. Suvi Wulff

   Moi! Kiitos! Portaat on kyllä ihanat. : ) Ja tarina niiden takana vähintäänkin mielenkiintoinen, sillä ne on oikeastaan täysin itse tehdyt. Tuttu VR:n hitsari teki ne meidän autotallissa hitsaamalla jokaisen pinnan käsijohteeseen (20×40 suorakaideputki). Siis täysin custom made enkä osaa yhtään sanoa, saako tällaisia tilattuna valmiina. Sitä selviteltiin aikanaan, mutta ei oikein löydetty meidän erikoisiin portaisiin sopivaa toimittajaa, joten päätettiin tehdä se itse. Koko komeus vietiin lopuksi ennen asentamista pulverimaalattavaksi.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s