Miltä tuntuu kun kaikki muut ovat jo valmiita?

Seuraan muita rakennusblogeja säännöllisen epäsäännöllisesti aina silloin, kun oma aika antaa myöten (onko sellaista olemassakaan?! ; ) ). Vertaistuesta saa ihmeesti voimaa, sillä me rakentajat käymme ihan samanlaisia tunneskaaloja läpi oli kyseessä sitten hartiavoimin kasattu talo, kuten meillä, tai ulkopuolisella avulla rakennettu. Olen viime aikoina ihmetellyt, mihin kaikki rakennusblogit ovat Bloglovinistani kadonneet, kunnes tajusin että kaikki ovat jo saaneet talonsa valmiiksi! Me raukat porskutamme edelleen siinä vaiheessa, jota muut rakentajat eivät taida enää edes muistaa.

Oikeasti meitä ei yhtään haittaa, että talomme valmistuu huomattavasti keskimääräistä hitaammin. Olen aikaisemminkin kirjoittanut, että meillä ei ikimaailmassa olisi ollut varaa rakentaa tällaista kotia, ellemme olisi valinneet rakentaa sitä kokonaan itse. Toki välillä tulee epätoivon hetkiä, että valmistuuko tää ikinä?! Tai miten inspiroin itseni taas kerran tähän, kun ei voisi tippaakaan kiinnostaa!

Ihmeesti sitä voimaa ja halua kuitenkin riittää, kun palauttaa mieleen, mitä tässä oikeastaan ollaankaan tekemässä. Meidän ihka omaa kotia ja tärkeintä paikkaa maailmassa. ❤

Rakennusbloggaaja, ilmianna itsesi!

Koska kaikki samaan aikaan bloggaamisen rakentamisesta aloittaneet ovat siis jo kuta kuinkin muuttaneet asumaan taloonsa, olisi hauskaa, jos ilmiantaisit itsesi, mikäli olet juuri aloittanut tai aloittamassa rakennusprojektia ja aiot siitä bloggailla. Voin sitten napata blogisi Bloglovin-feediini ja listata vaikka tuohon omaan seurantalistaanikin, josta tällä hetkellä löytyy jopa blogeja, joita ei enää edes ole olemassa. *hups*

Hassua muuten, että minulle käy tällainen samankaltainen tilanne jo toiseen kertaan. Pidin aikoinaan ennen häitämme hääblogia kaksi vuotta. Sinä aikana muut morsiamet ehtivät mennä naimisiin ja toinen kierros uusia tulla blogimaailmaan tilalle. Kuinkahan moneen uuteen rakennusbloggaajaan ehdin ennen talomme valmistumista tutustua, sillä meillä menee tässä kokonaisuudessaan vielä aika pitkä tovi. ; )

24 vastausta artikkeliin “Miltä tuntuu kun kaikki muut ovat jo valmiita?

  1. Jaana/coziness

    Hei. Terkut täältä Seinäjoelta. Piiiiitkä on meilläkin matka mutta hitaasti hyvää tulee vaikka välillä väsyttää. Hienolta kyllä teidän raksatyömaa näyttää. Tsemppiä!

    Tykkää

    1. Jaana/coziness

      Hei vielä. Jokin asetus on ilmeisesti hassusti jossain kohtaa kun tuosta klikkaamalla ei pääse blogiini. Jos haluat käydä siellä niin tässä osoite: meidänkotijakeittio@blogspot.fi.

      Tykkää

  2. T / RAKO6

    Moi Suvi, mekään ei olla vielä valmiita täällä keski-Euroopassa! Mutta mun bloginhan sä jo tunnetkin. Löytyy muuten myös Bloglovinista. 😉 Tsemppiä teille vielä!

    Tykkää

  3. Lyde

    Ymmärrän tuskasi! Meillä ei ole vielä kaikki valmista, mutta toki tahti on hidastunut huomattavasti eikä niin pienistä edistyksistä viitsi edes blogiin kirjoitella. Kyllä teilläkin vielä valmista tulee, tai ainakin valmiimpaa! 🙂

    Tykkää

      1. Lyde

        Raksablogi päivittyy nykyään tosi harvoin, mutta jos jotain ihan selkeästi raksa-aiheista tapahtuu niin silloin toki laittelen juttua. Seuraava askel on luultavasti ulkorakennuksen laittaminen kuntoon, ja sinne työhuoneen perustaminen. Työn alla sentään sekin jo 😀
        Kotiblogia olen pitänyt koko ajan raksablogin rinnallakin, se on ollut minulla jo pian kuusi vuotta, eli sieltä löytyy kyllä juttua ihan säännöllisesti 🙂
        talostakoti.blogspot.fi

        Tykkää

      2. Suvi / Ripaus unelmapulveria

        Eipä ollut muuten kotiblogisi minulla seurannassa! Onneksi tilanne on nyt korjattu. : ) Innolla seurailen teidän tuleviakin vaiheita, koska niinhän se on ettei rakentaminen siihen lopu, kun ollaan ”valmiita”. ; )

        Tykkää

  4. Susanna

    Mulla on ihan samanlaista tuskaa 🙂
    Meidän suunnittelu- ja odotteluvaihe on kestänyt niin kauan, että muut ovat jo muuttaneet uusiin koteihinsa. Meillä vasta kaivetaan tontilla!
    Tervetuloa kuitenkin mukaan, tästä se lähtee!

    kotonahemma.blogspot.fi
    (löytyy myös bloglovin’:sta)

    Tykkää

  5. Karita

    Moi!

    Täälläkin yksi blogisi lukija, joka pitää myös itse rakennusblogia 🙂
    Meillä on perustukset valmiit ja talopaketti tulee parin viikon päästä. Taivalta on edessä vielä ainakin vuoden verran, kun tehdään sisätyöt itse.

    toiveidentynnyri.blogspot.fi, löytyy myös bloglovinista 🙂

    Tykkää

    1. Suvi / Ripaus unelmapulveria

      Kiva, kun laitoit kommenttia! : ) Valmiista ulkopinnasta on jo kovasti apua terv. koko kesän maalisudin kanssa elänyt ; ) Mutta hauskaa että pääsette kuitenkin itsekin hommiin talon sisäpuolella. Sisähommat on pääsääntöisesti tosi mukavia! : ) Paitsi villottaminen! IIKS! ; D

      Tykkää

  6. Saara

    Aika tuttu tunne… Aloitin blogin suunnitteluvaiheessa ja siitä on jo x vuotta kun pelkkien lupien kanssa tapeltiin yli vuosi. 😅 Kaikki samaan aikaan aloittaneet tosiaan jo asuvat tönöissään. Mutta kyllä mekin perästä… Pikkuhiljaa.

    Tsemppiä hartia-arkeen!

    Tykkää

  7. hanna8mari

    Heips Suvi, olenkin seuraillut jo blogiasi. Minulla on rakennusblogi myös täällä bloglovinissa.
    /https://toimivatalo.blogspot.fi tai Omakotitalo 72 haulla löytyy.
    Vertaistukea tarvitaan aina! Tsemppiä rakentamiseen ja bloggaamiseen. Yksi päivä mietin, että kyllä kaikki rakennusbloggaajat olisi blog awardsin ansainneet, on sen verran paljon organisoitavaa, mietittävää ja monella vielä ihan fyysistä tekemistäkin ihan blogin lisäksi. Tsemppiä! Muiden bogeja aiheesta on kyllä kiva seurata!

    Tykkää

    1. Suvi / Ripaus unelmapulveria

      Hei mahtavaa, että laitoit blogisi osoitteen tuohon. Täytyypä laittaa se kaikissa kanavissa seurantaa. Ja olet kyllä ihan oikeassa! : D Kaikki raksabloggaajat todellakin ansaitsisivat Blog Awardsin! Niin huikeaa duunia kaikki tekevät. Tsemppiä myös sinne kovasti!

      Liked by 1 henkilö

Jätä kommentti