Väriä elämään – ja makuuhuoneen seiniin

Suurin osa talomme sisäseinistä maalataan valkoiseksi, tarkemmin Paperin valkoiseksi (F497, Tikkurila) rauhallisen ja tyylikkään yleisilmeen luomiseksi. Väreillä on kuitenkin hauska leikkiä, joten olen suunnitellut, että niitä tuotaisiin makuuhuoneiden seiniin.

kollaasi

En oikein innostu ihan perinteisistä yksiväriseksi maalatuista seinistä tai tapeteista, mutta näissä erivärisillä maaleilla maalatuissa graafisissa linjoissa on sitä jotain pikku twistiä, mitä sisustukseen kaipaan. Lisäksi tällaisella maalauksella saisin sitä himoitsemaani turkoosia myös makuuhuoneeseen! : ) Tai vaihtoehtoisesti voisi valita jotain vähän rauhallisempaakin:

aikuisten2

Alakerran makuuhuoneet maalaamme varmaan aluksi valkoiseksi ja päivitämme niiden ilmettä sitten sen mukaan, kuka huoneisiin muuttaa asumaan. Tässä kuitenkin kiva idea lastenhuoneiden maalaamiseen. Tässäkin on samanlaista graafista ilmettä kuin noissa akuisten makuuhuoneiden maaleissa.

lastenMuutamat näistä hauskoista ideoista bongasin muuten Pirkka-lehdestä! Who could have guessed.. ; )

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s