Seesteisempi viikko – raksaviikko 42

Tammikuun viimeinen viikko oli kahta edellistä selvästi seesteisempi. Kun teknari oli saatu valmiiksi ja maalämpöpumppu paikalleen, pystyimme palaamaan perushommiin eli seinien levyttämiseen.

IMG_0115_2

Viikko alkoi tärkeällä tapahtumalla, kun maalämpöfirmasta tultiin kytkemään edellisenä päivänä nostettu pumppu paikalleen. Siellä se nyt hurisee hiljakseen lämpöä meille. : ) Aluksi pidimme vielä sähkölämmitintä päällä, mutta nyt ei ole enää moneen päivään tarvinnut kuluttaa sähköä puhaltimella. Yksi tärkeä välietappi siis saavutettu. Fiu! : )

Siinä se nyt jököttää. Meidän ylpeys. : )

Muuten laitoimme tosiaan pitkin viikkoa paikalleen sekä Kingspan-levyjä että kahdelle seinälle tulevia vanerilevyjä. Vanerit laitetaan,  jotta korkea talo jäykistyisi riittävästi. Kingspanit tulevat sitten vanereiden päälle. Oikeasti pääsimme aloittamaan vanereisen laittoa jo edellisen viikon lauantaina, kun raksalla oli talkooporukkaa apuna. Tällä viikolla olemmekin edenneet ihan joutuisasti ja etuseinä on jo melkein kokonaan vanerin peitossa.

Viikonloppuna pidimme lauantaina vapaata ja juhlistimme yksiä kolmekymppisiä ja pohjustimme kaaso-, bestman- ja morsiuspariporukalla keväämmällä tulevia kavereiden hääjuhlia. Lauantaina oli maailman ihaninta herätä omasta sängystä ilman kiirettä ja viettää aamupäivä kaupungilla. Voi miten paljon kaipaankaan normaaleja viikonloppua..!

Eilen olimmekin sitten raksalla kahdestaan, mutta saimme ihan kivasti aikaan. Viimeistelimme pääasiassa Kingspanien teippauksia ja kiinnittelimme koolauslautoja seiniin. Ei siis mitään ihan erityistä, mutta edistystä kuitenkin. Rauhallinen viikko ja viikonloppu raksaamisen osalta siis. : )

2 vastausta artikkeliin “Seesteisempi viikko – raksaviikko 42

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s