Kuulumiset Byggmaxin bloggaajaillasta ja vinkkejä terassin tekoon

*Kaupallinen yhteistyö Byggmaxin kanssa

Viime viikolla sain kunnian osallistua Byggmaxin kutsumana bloggaajailtaan, jossa Byggmaxin maajohtaja ja Espoon myymälän päällikkö kertoivat Byggmaxin mielenkiintoisesta konseptista ja esittelivät kevään uutuustuotteita. Bloggaajaillassa oli mukana myös Monosten Sannaliina ja Mikko ja olipa hauska tavata muita raksabloggaajia livenä! Se onkin koko tällaisten tapahtumien suola. : )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Byggmax on Ruotsista meille härmään rantautunut rautakauppaketju, jonka hinnat ovat heidän kertomansa mukaan markkinoiden kilpailukykyisimmät. Konsepti perustuu pitkälti itsepalveluun, minkä ansiosta ketju pystyy pitämään hintatasonsa alhaisena. Byggmaxin varastot toimivat esimerkiksi täysin itsepalveluperiaatteella. Kannattaa muuten ottaa drive-in varastoon mukaan omat sahat, jos haluaa valmiiksi mitallistaa puutavaran heti varastossa. : )

En itse ollut tuttu Byggmaxin konseptin kanssa aiemmin emmekä ole myymälöissä kovin usein vierailleet, sillä ne eivät ihan satu sopivasti reittiemme varrelle. Bloggaajailta sai kuitenkin ainakin oman mielikuvani muuttumaan Byggmaxista. Olin ehkä ajatellut sen olevan halpaketju, mutta itse asiassa konsepti on vaan sellainen, että se mahdollistaa alhaiset hinnat. Byggmaxista löytyy myös paljon tuotteita, joita ei muualta saa. Jos siis joskus etsii jotain erikoistuotetta, kannattaa suunnata Byggmaxiin. Niin aiomme mekin jatkossa tehdä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Unwrapping: Byggmaxin ämpäristä paljastui kaikkea rakentamiseen käyttistä tavaraa, kuten maalitela ja -suti, hanskat, maalarinteippiä, puukko, kynä ja mitta.

Tyylikäs ja helppo uutuusratkaisu terassinrakennukseen

Terassin rakentamiseen liittyen meille esiteltiin aika mielenkiintoisen oloinen uutuustuote tälle keväälle. Se on tuo ylhäällä kuvissa näkyvä Junnikkala terrancen harjattu kuusilaudoitus. Sen kiinnittämiseen ei tarvitse lautaan tehdä reikiä ollenkaan, vaan laudat kiinnitetään erityisten ponttiin työnnettävien muovikiinnikkeiden avulla. Terassilautojen välit pysyvät tällöin myös aina säännöllisinä, ja kiinnittäminen on superkätevää ja -nopeaa. Itse puu on kolme kertaa valmiiksi tyylikkäällä harmaalla puunsuoja-aineella käsiteltyä kuusta, joten laudat voikin latoa suoraan paikalleen. Itse harkitsemme tätä vakavasti oman terassin toteutukseen. : )

Suvi_1
Rakentaminen on tarkkaa hommaa, kun ihan kieli keskellä suuta pitää keskittyä. Kiitos kuvasta Monosten Sannaliinalle. : )
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Näin upea polttipuiden kannin syntyi omakätisesti illan päätteeksi. Pikkuisen on keskimmäiset laudat vinossa. ; )

Tänä keväänä Byggmaxin verkkosivuilla on myös avautunut tosi kätevän oloinen Remonttisuunnittelija-palvelun. Sen avulla voi tällä hetkellä suunnitella huoneistoremontin tekemisen ja terassin rakentamisen. Ohjelma laskee valittujen speksien avulla kustannusarvion ruuveineen kaikkineen, ja listan voi joko tulostaa mukaan Byggmaxin myymälään tai shoppailla tarvittavat tuotteet suoraan verkkokaupasta. Aika kätevää!

4 vastausta artikkeliin “Kuulumiset Byggmaxin bloggaajaillasta ja vinkkejä terassin tekoon

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s