Ekat heräteostokset taloon

Olen tietoisesti yrittänyt hillitä itseäni ja pidättäytynyt menestä kauppoihin kalusteiden ja ihanien sisustustavaroiden perässä. Tänään bongasin Instagramista kuitenkin Finnish Design Shopin sivuilta alekoodin (koodi: SPRING10 voimassa vielä muutaman tunnin) enkä kerta kaikkiaan pystynyt vastustamaan kiusausta. Olen siis nyt virallisesti tehnyt ekat heräteostokset taloon.

Näyttökuva 2016-3-22 kello 22.01.04

Shoppailin ihanan Shapes Note-sohvamme seuraksi Marimekon tyynynpäällisiä. En kerta kaikkiaan pystynyt vastustamaan niiden värejä. Nämä tarttuivat siis ostoskoriin:

 

Quilt
Mint
Ararat

Olen muutenkin viime viikot fiilistellyt Marimekkoa jotenkin ihan uudella tavalla. Olen pitkään haaveillut salaa Siirtolapuutarhan kupeista ja lautasista. Ne ovat vaan jotenkin tosi ihania muotokieleltään ja väritykseltään. Erityisesti minua ihastuttavat nämä kuviot.

Olen kaksi viimeistä viikkoa pakannut elämää pahvilaatikoihin ja tehnyt samalla inventaariota siitä, mitä otamme väliaikaisasumukseemme mukaan ja mitä ilman pitää puolisen vuotta tai pidempääkin pärjätä. Vanhan raivaaminen on varmaankin saanut innostuksen uuden hankkimisesta heräämään, mutta yritän nyt pitää järjen kädessä. Pientä piristystä saa ostaa ja vähitellenhän näitä sisustusjuttuja on fiksuakin kerryttää, mutta juuri nyt ei ole ihan oikea aika shoppailla kaappeja täyteen uusia tavaroita. ; D Tyydyn siis vielä ihastelemaan ja haaveilemaan näistä tulevista hankinnoista. : ) Hauskaa silti huomata että tää rakennusprosessi on edennyt jo tähän sisustusfiilistelyvaiheeseen. : )

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s