Maali häämöttää jo!

Vuosi 2017 on tähän saakka ollut hyviä vuosi! Raksa on edennyt ihan hujauksessa ihan älyttömästi monella eri osa-alueella ja kuten edellisessä kirjoituksessa jo pohdiskelinkin, nyt uskallamme ensimmäistä kertaa jopa puhua siitä että ”sitten kun talo on valmis”. Olemme ihan huomaamatta siirtyneet rakentamisen viimeisiin vaiheisiin eli pintojen työstöön, sähköjen vetoon ja ilmanvaihdon asennukseen.

Viime kuulumisten aikaa appiukko vasta muurasi kylppäriä. Nyt hienot seinät ovat kokonaan valmiit. Itse asiassa valmista saatiin jo aika pian alkukuusta ja sen jälkeen kahiharkkoseinät on ehditty tasoittaa ja kodinhoitohuoneeseen vetää jopa pohjamaali. Kaiken tämän ansiosta voin ylpeästi ilmoittaa että huomenna meillä alkaa kylppärin laatoitus. Siis ihan oikeasti! Ei meinaa enää oma pää pysyä perässä, kuinka siistiä se on!! : D

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yläkerrassa on sitten viime kuulumisten vedetty paljon sähköjä ja levytetty väliseiniä sitä mukaan, kun sähköt ovat valmistuneet. Olemme joutuneet odottamaan myös ilmanvaihdon asennusta, jonka saimme yläkerran osalta valmiiksi viime viikonloppuna. Meille tuli Valloxin Blue Sky -ilmanvaihtojärjestelmä, joka oli ihan älyttömän helppo asentaa paikalleen. Kerron siitä lisää toisessa kirjoituksessa. Tällä hetkellä yläkerrassa näyttää nyt tältä:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seuraavaksi meillä on tarkoitus levyttää yläkerran olohuoneen puoliset seinät, nyt kun kaikki sähköt ja ilmanvaihto on siltä osin paikallaan. Sen jälkeen päästäänkin olohuoneen muuratun harkkoseinän tasoituksen kimppuun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s