Autotallissa tapahtuu taas

Autotallin rakentaminen etenee taas piiiitkän tauon jälkeen. Ja syykin on selvä: Kesä-Hessu eli Tommin nuorin pikkuveljistä on back! Viime kesästä teini on ottanut aimoharppauksen oma-alotteisuudessa ja jo nuorempana tunnollisena ja tarkkana tekijänä tunnettu kevarimies tekee nyt todella siistiä jälkeä myös raksalla!

Homma alkoi varastona toimineen ja sekavaan tilaan päässeen tallin siivoamisella. Talli tehtiin aikanaan käytännössä vesikattoon ja ulkovuoraukseensa asti lähes valmiiksi, joten sisällä pitää tehdä vielä kaikki viimeistelyt. Eli tuulensuojien asentamisella kattoon ja siihen liittyvät valmistelut, villoitus ja vielä tuonnempana höyrynsulun asennus. Kaikki hyviä perushommia kesähessulle!

Tavoitteenamme on, että tallin saisi lämpimäksi talveen mennessä, jotta saamme talosta kaiken ylimääräisen tavaran ja työkalut talliin. Talokin olisi hyvä saada muuttokuntoon vielä joskus. Palataan talliin vielä myöhemmissä kirjoituksissa ja tuoreiden kuvien kanssa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s